Τρίτη 2 Δεκέμβρη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 37
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Α' ΕΘΝΙΚΗ
Δεν μπόρεσε να χαρεί...

H εύκολη νίκη του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, η μια ακόμη άσχημη εμφάνιση της ΑΕΚ και η ήττα της στον Πύργο καθώς και το νικηφόρο πέρασμα του Ολυμπιακού από τη Νέα Σμύρνη, ήταν τα σημαντικότερα στοιχεία που χαρακτήρισαν την 12η αγωνιστική στην Α' Εθνική.

Στη Λεωφόρο ο Παναθηναϊκός μάλλον δεν μπόρεσε να χαρεί όσο θα ήθελε το 3-0 επί του ΠΑΟΚ αφού ο τραυματισμός του πιο φορμαρισμένου παίκτη των «πρασίνων» Δημήτρη Παπαδόπουλου επισκίασε τα πανηγύρια. Ο διεθνής παίκτης υπέστη θλάση οπίσθιου μηριαίου και θα λείψει ένα μήνα από την ενεργό δράση. Δικαίως λοιπόν ο Γιτζάκ Σουμ τα βάζει με την τύχη του αφού δεν είναι και λίγες οι απώλειες βασικών παικτών που είχε μέχρι τώρα.

Στον Πύργο η ΑΕΚ γκρέμισε ό,τι έχτιζε τις τελευταίες αγωνιστικές αφού η ήττα από τον Πανηλειακό με 1-0 ξανάφερε την ομάδα πίσω βαθμολογικά ενώ μεγάλωσε και τον προβληματισμό για τη συνέχεια καθώς η απόδοση των περισσότερων παικτών δεν ξέφυγε από τη μετριότητα.

Πιο κερδισμένους από την παρέα των πρωτοπόρων ήταν ο Ολυμπιακός που πέρασε αλώβητος από τη Νέα Σμύρνη χάρις στη νίκη του με 2-1 επί του Πανιωνίου παίζοντας πολύ καλά, ιδιαίτερα στο Α` μέρος.

«Το μη χείρον βέλτιστον» πέτυχε το Αιγάλεω που παράμεινε αήττητο για μια ακόμη αγωνιστική φεύγοντας από το Ηράκλειο έχοντας το πολύτιμο 1-1 κόντρα στον ΟΦΗ. Η αλλαγή τεχνικής ηγεσίας έφερε και την πρώτη νίκη μετά από καιρό για τον Ηρακλή που επικράτησε του Ακράτητου με 2-1. Στην πρώτη εξάδα της βαθμολογίας πλασαρίστηκε πλέον η Χαλκηδόνα έπειτα από την επικράτησή της επί του Αρη με 2-1, ενώ γκολ και βαθμούς μοιράστηκαν τόσο η Σκόντα Ξάνθη με την Καλλιθέα (1-1) όσο και η Προοδευτική με τον Ιωνικό (1-1).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ