Τρίτη 2 Δεκέμβρη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 36
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΛΟ
Δεν πτοήθηκε

Παρά τις πολλές απουσίες βασικών παικτών ο Ολυμπιακός κατάφερε να περάσει αλώβητος από τη Χίο επικρατώντας με 10-7 της τοπικής ομάδας, στα πλαίσια της 8ης αγωνιστικής στην Α1. Οι «ερυθρόλευκοι» παρά το γεγονός ότι δεν είχαν στη σύνθεσή τους, το Θωμάκο (που υπέπεσε σε πειθαρχικό παράπτωμα), αλλά και τους τραυματίες Ψύχο και Δεληγιάννη, κατάφεραν στην τρίτη περίοδο να ανατρέψουν το 6-4 εις βάρος τους και να αλλάξουν τη ροή του αγώνα.

Στο κολυμβητήριο του Λαιμού μπορεί ο αγώνας της Βουλιαγμένης με τα Χανιά να χαρακτηριζόταν ως ντέρμπι εντούτοις οι γηπεδούχοι δε δυσκολεύτηκαν να επικρατήσουν με 9-6 και να μείνουν σε απόσταση αναπνοής από τους Πειραιώτες. Με τον Αντώνη Βλοντάκη να πετυχαίνει 5 τέρματα, ο Εθνικός δε συνάντησε καμιά αντίσταση από τον Ποσειδώνα Ιλισσίων τον οποίον νίκησε με 15-5. Εύκολη νίκη πέτυχε και ο Πανιώνιος επί του Ηρακλή με 13-4, ενώ η Πάτρα πέρασε αλώβητη από το Π. Φάληρο (13-10). Τέλος, ΠΑΟΚ και Χαλκίδα μοιράστηκαν τα γκολ (9-9).

Η βαθμολογία: Ολυμπιακός 18, Βουλιαγμένη 16, Εθνικός 14, Πάτρα 13, Χανιά 12, Πανιώνιος 10, Χίος 7, Π. Φάληρο 6, Χαλκίδα 5, Ηρακλής 4, ΠΑΟΚ 2, ΚΟΠΙ 1.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ