Σάββατο 6 Δεκέμβρη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΝΕΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ
«SWAT - επίλεκτη ομάδα κρούσης»

Ο βετεράνος διοικητής Χόντο αναλαμβάνει να στρατολογήσει και να εκπαιδεύσει πέντε από τους καλύτερους αστυνομικούς του Λος Αντζελες συγκροτώντας μια νέα «επίλεκτη ομάδα κρούσης». Πρώτη της αποστολή θα είναι να παραδώσει έναν επικίνδυνο βαρώνο ναρκωτικών στα χέρια των ομοσπονδιακών. Οταν όμως εκείνος θα προσφέρει 100 εκατομμύρια δολάρια σε όποιον καταφέρει να τον ελευθερώσει, η ομάδα θα έχει να αντιμετωπίσει τους αδίστακτους κυνηγούς της αμοιβής.

Αστυνομική περιπέτεια με όλα εκείνα που θυμίζουν μια συνηθισμένη αστυνομική περιπέτεια και μάλιστα αμερικανικής προέλευσης.

Από άποψη σεναρίου, δομής και σκηνοθεσίας το SWAT δεν είναι κάτι διαφορετικό από πολλές άλλες ταινίες τέτοιου τύπου. Αυτό που την κάνει λίγο καλύτερη ίσως είναι η έλλειψη υπερβολής και τα ειδικά εφέ με μέτρο. Κυνηγητά μέσα στα όρια της πραγματικότητας και πού και πού καλές ερμηνείες. Γενικά δεν είναι κουραστικό. Σου κρατάει το ενδιαφέρον ως ένα βαθμό, αλλά δεν είναι και διαφορετικό.

«Swat». Περιπέτεια αμερικανικής παραγωγής 2003. Σκηνοθεσία: Κλαρκ Τζόνσον. Με τους: Σάμιουελ Τζάκσον, Κόλιν Φαρέλ, Ολίβιε Μάρτινεζ, Μισέλ Ροντρίγκεζ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ