Δευτέρα 3 Απρίλη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΡΟΔΟΣ
Πολλοί νέοι άνθρωποι στην προεκλογική συγκέντρωση του ΚΚΕ

Πραγματοποιήθηκε στις 31 Μάρτη, με επιτυχία, η προεκλογική συγκέντρωση του ΚΚΕ στην πόλη της Ρόδου, με συμμετοχή και πολλών νέων ανθρώπων, που και παλμό έδωσαν αλλά και τον ενθουσιασμό έφεραν για την εκλογική μάχη της 9ης Απρίλη.

Την εκδήλωση άνοιξε με χαιρετισμό στους συμμετέχοντες και σ' όλους τους Ροδίτες και τις Ροδίτισσες, ο γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής και υποψήφιος στο νομό, Γιάννης Γιαννέζος, ο οποίος, αναφερόμενος συνοπτικά στα προβλήματα του νομού, ανέδειξε και τα κριτήρια με τα οποία θα πρέπει οι Δωδεκανήσιοι ψηφοφόροι να πάνε στις κάλπες την επόμενη Κυριακή.

Ακολούθως, στο βήμα ανέβηκε ο Κώστας Καζάκος, ο γνωστός ηθοποιός, ο οποίος είναι και επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας του ΚΚΕ, που με πολύ απλά, σταράτα και καθαρά λόγια, αποτύπωσε την κατάσταση που βρίσκεται ο λαός και η χώρα. Ποιες οι αιτίες και ποιοι οι υπεύθυνοι για όλα αυτά που ζούμε σήμερα. Για να καταλήξει πως «ο λαός δεν μπορεί να περιμένει και να ελπίζει σε καλύτερες μέρες από τα κόμματα του δικομματισμού, όποιο και αν είναι στην εξουσία στις 10 του Απρίλη. Αν δε βγει από την παθητικότητα και την αδράνεια που διακρίνει τη στάση του, και συνειδητά τον έχουν οδηγήσει εκεί αυτοί που μέσα από τα μέσα ενημέρωσης και πληροφόρησης ελέγχουν τη συνείδησή του. Αν δεν αποφασίσει να υπερασπίσει τα δικαιώματα, τις κατακτήσεις και τα συμφέροντά του. Αν δεν υπερασπιστεί ο ίδιος την αξιοπρέπεια και την πατριωτική του υπερηφάνεια, και αυτό μπορεί να το κατορθώσει μόνο υποστηρίζοντας την πολιτική πρόταση του ΚΚΕ, για μια πλατιά λαϊκή κοινωνική συμμαχία, ένα λαϊκό μέτωπο όλων των κοινωνικών, πολιτικών φορέων, ανθρώπων, που θίγονται έως και καταστρέφονται από τις πολιτικές που χαράζονται από τα επιτελικά γραφεία της ΕΕ, του ΝΑΤΟ, των ηγετών της "νέας τάξης" και που εφαρμόζονται και υλοποιούνται από τις πολιτικές δυνάμεις της χώρας που τους υπηρετούν.

Γι' αυτό, σήμερα, τώρα, όχι αύριο ούτε αργότερα, αποτελεί αναγκαιότητα για το λαό και τη χώρα να ενισχυθεί το ΚΚΕ και κοινοβουλευτικά, για να έχει μεγαλύτερη δύναμη να ηγηθεί των αγώνων του λαού, για την υπεράσπιση των συμφερόντων και των κυριαρχικών του δικαιωμάτων».

Η εκδήλωση έκλεισε με την παρουσίαση από τον κεντρικό ομιλητή Κώστα Καζάκο των υποψηφίων του ψηφοδελτίου του ΚΚΕ, για το Νομό Δωδεκανήσου.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Ομιλίες υποψηφίων στο Επικρατείας (2009-09-27 00:00:00.0)
Ομιλίες υποψηφίων στο Επικρατείας (2009-09-25 00:00:00.0)
Πλατύ κάλεσμα στους ανθρώπους του μόχθου (2009-09-24 00:00:00.0)
«Εσείς τα είπατε όλα» (2004-03-03 00:00:00.0)
Την Τετάρτη η μεγάλη προεκλογική συγκέντρωση στην Αθήνα (2000-04-02 00:00:00.0)
Συγκεντρώσεις - συσκέψεις στην περιφέρεια (2000-03-28 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ