Κυριακή 2 Απρίλη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΚΚΕ
Την Τετάρτη η μεγάλη προεκλογική συγκέντρωση στην Αθήνα

Στις 8μ.μ., στο Πεδίον του Αρεως, θα μιλήσει η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα. Θα χαιρετίσουν οι Κώστας Καζάκος, Αλέκα Ζορμπαλά, Λιάνα Κανέλλη, Γιώργος Ρούσης

«Φωτιά» έχουν πάρει οι Κομματικές Οργανώσεις του ΚΚΕ όλης της Αττικής και κύρια αυτές της Αθήνας για την προετοιμασία της κεντρικής προεκλογικής συγκέντρωσης του Κόμματος, που θα γίνει την Τετάρτη, 5 του Απρίλη, στις 8μ.μ., στο Πεδίον του Αρεως, με ομιλήτρια την ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα. Θα χαιρετίσουν ακόμα οι υποψήφιοι βουλευτές Κώστας Καζάκος, Αλέκα Ζορμπαλά, Λιάνα Κανέλλη, Γιώργος Ρούσης.

Επί ποδός τα κομματικά και κνίτικα μέλη αλλά και οι φίλοι και οι οπαδοί του Κόμματος, δίνουν τη μάχη να φτάσει παντού το μήνυμα της συγκέντρωσης, τη μάχη να κληθεί και ο τελευταίος εργάτης να συμμετάσχει σ' αυτή.

Μιλώντας για την προετοιμασία της συγκέντρωσης ο Δημήτρης Κατσανάκος, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και του Γραφείο της Επιτροπής Πόλης της ΚΟΑ, τόνισε: «Η ΚΟ Αθήνας βρίσκεται σε ένα μεγάλο οργασμό δουλιάς. Κατά τόπους συγκεντρώσεις, εκατοντάδες συσκέψεις, περιοδείες με το ψηφοδέλτιο και την εκλογική διακήρυξη στο χέρι, εξορμήσεις πραγματοποιούνται σε όλη την Αθήνα.

Οι φίλοι, οι οπαδοί, τα μέλη του ΚΚΕ και της ΚΝΕ έχουν εντείνει στο έπακρο τη δράση τους, από σπίτι σε σπίτι, από γειτονιά σε γειτονιά, στους χώρους δουλιάς ώστε να φτάσει το κάλεσμα όσο το δυνατόν πιο πλατιά στο λαό της Αθήνας.

Με αυτόν τον τρόπο προχωράμε για τη μεγάλη συγκέντρωση, η οποία θα αποτελέσει την κορύφωση μιας πραγματικά σκληρής προεκλογικής μάχης που έδωσαν όλοι όσοι στηρίζουν το Κόμμα και τα ψηφοδέλτιά του.

Από σήμερα (σ.σ. χτες) κυκλοφορεί στην Αθήνα και το κάλεσμα και η αφίσα για τη συγκέντρωση, από την οποία δεν πρέπει να λείψει κανείς εργάτης, υπάλληλος, συνταξιούχος, άνεργος, επιστήμονας, καλλιτέχνης ή νέος. Πρέπει όλοι να είναι εκεί. Να δώσουν απάντηση και με αυτό τον τρόπο στο δικομματισμό, σ' αυτούς που όλο το προηγούμενο διάστημα αγνόησαν τα προβλήματα της εργατικής τάξης και του λαού γενικότερα, σ' αυτούς που είναι έτοιμοι να συντρίψουν το ασφαλιστικό σύστημα μετεκλογικά, που ήδη διαλύουν το 8ωρο, τις εργασιακές σχέσεις, που έχουν βάλει στόχο την ανατροπή, την κατάργηση κάθε δικαιώματος και την επιστροφή του λαού σε έναν εργασιακό και κοινωνικό μεσαίωνα.

Πρέπει όλοι και με τη συμμετοχή τους στη συγκέντρωση να στείλουν αποφασιστικά μήνυμα και καταδίκης αυτής της πολιτικής αλλά και να διατρανώσουν την απόφασή τους να αγωνιστούν για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων τους, να αγωνιστούν για να ανοίξει ο δρόμος του λαϊκού μετώπου, ο δρόμος για φιλολαϊκές αλλαγές στη χώρα».

Ως χώροι προσυγκεντρώσεων έχουν οριστεί μέχρι στιγμής οι: Πλατεία Αμερικής, πλατεία Βάθης, Ομόνοια, Χαυτεία, Κάνιγγος, Παναθήναια.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ