Κυριακή 2 Απρίλη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Ψηφοδέλτια μάχης και ελπίδας

Τα ψηφοδέλτια του ΚΚΕ σε όλους τους νομούς της χώρας δημοσιεύει σήμερα ο «Ριζοσπάστης». Ψηφοδέλτια ενωτικά, που εκφράζουν την πλατιά συμπαράταξη των κομμουνιστών με προσωπικότητες απ' όλο το φάσμα της κοινωνικής και πνευματικής ζωής του τόπου, με την πολιτική κίνηση «Κομμουνιστική Ανανέωση», και που, με τη δράση τους στους κοινωνικούς και πολιτικούς αγώνες, ενσαρκώνουν την ελπίδα της αντίστασης και της αντεπίθεσης, για μια διαφορετική απ' τη σημερινή πορεία του λαού και του τόπου.

Τα ψηφοδέλτια του ΚΚΕ εκφράζουν τον πόθο της λαϊκής συσπείρωσης και πάλης, ενάντια στην αντιλαϊκή λαίλαπα της ιμπεριαλιστικής τάξης πραγμάτων και του πολέμου, ενάντια στην κατεδάφιση των δικαιωμάτων του λαού. Βρίσκονται στην αντίπερα όχθη απ' αυτά των άλλων κομμάτων, που οι πολιτευτάδες τους, των πολυεθνικών, των επιχειρηματιών, της ενσωμάτωσης στο ΝΑΤΟ και την ΟΝΕ, σπρώχνουν το λαό στη μέγκενη του δικομματικού κατεστημένου, επιβάλλοντας τη μοιρολατρία και το συμβιβασμό με τη σύγχρονη βαρβαρότητα.

Τα ψηφοδέλτια του ΚΚΕ απαρτίζονται από ανθρώπους του χεριού και του πνεύματος, που ήταν χτες και θα είναι και αύριο μπροστάρηδες στους λαϊκούς αγώνες. Που συμβάλλουν, ώστε να στεριώνει το αντίπαλο στην πλουτοκρατία δέος, το λαϊκό κοινωνικοπολιτικό μέτωπο, κόντρα στο ρεύμα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ