Τετάρτη 14 Γενάρη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
«ΜΙΑ ΚΟΥΒΕΡΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ»
Στην πράξη καθημερινά η αλληλεγγύη

Με επιτυχία συνεχίζεται καθημερινά σε όλη τη χώρα η καμπάνια του Πανεργατικού Αγωνιστικού Μετώπου με τίτλο «Μια κουβέρτα για την Παλαιστίνη» για να εκφραστεί η έμπρακτη αλληλεγγύη των εργαζομένων στο λαό της Παλαιστίνης με τη συλλογή κουβερτών και συγκέντρωση χρημάτων.

Την πρωτοβουλία του ΠΑΜΕ έχουν αγκαλιάσει μέχρι σήμερα πολλές Ομοσπονδίες, Εργατικά Κέντρα, Συνδικάτα και εργαζόμενοι. Ανταποκρίνονται στην έκκληση του ΠΑΜΕ, να ζεστάνουν τους άστεγους Παλαιστίνιους και να στηρίξουν τον ιερό τους αγώνα. Συγκεντρώνουν και παραδίδουν καθημερινά κουβέρτες, στα γραφεία του ΠΑΜΕ (Εμμ. Μπενάκη 28, Αθήνα) και στο Συνδικάτο Οικοδόμων Αθήνας (Βερανζέρου 1, πλατεία Κάνιγγος, 2ος όροφος) καθώς και στη Θεσσαλονίκη, στην Πάτρα, στη Λάρισα και τη Λαμία. Επίσης, καταθέτουν χρήματα στον ειδικό λογαριασμό στην Εθνική Τράπεζα και συγκεκριμένα στον αριθμό λογαριασμού 129/592366-26.

Η έκκληση ήρθε μετά από αίτημα της Συνομοσπονδίας των εργατών της Παλαιστίνης προς το ΠΑΜΕ να εκφραστεί έμπρακτα η αλληλεγγύη στο λαό, με τη μαζική αποστολή υλικών ενδιαίτησης και ιδιαίτερα κουβερτών που είναι πολύτιμες για τους Παλαιστίνιους που κοιμούνται έξω από τα σπίτια τους τα οποία κατέστρεψαν οι βόμβες των Ισραηλινών.

Να συμβάλουν στην προσπάθεια αλληλεγγύης στον αγώνα του παλαιστινιακού λαού, καλεί η Ομοσπονδία Φαρμάκου όλα τα σωματεία μέλη της με έγγραφο που τους έστειλε. Ταυτόγχρονα ανακοινώνει, ότι η ίδια θα καταθέσει 100 ευρώ στον ειδικό λογαριασμό για την αγορά κουβερτών ως ελάχιστη συμβολή έμπρακτης βοήθειας στο δοκιμαζόμενο λαό της Παλαιστίνης. Αλλωστε, όπως σημειώνει η Ομοσπονδία, ο κλάδος έχει συμβάλει και στο παρελθόν στην αλληλεγγύη στον παλαιστινιακό λαό με τη συγκέντρωση μαζί με άλλους κοινωνικούς φορείς 7,5 τόνων φαρμακευτικού, ιατρικού και παραϊατρικού υλικού το οποίο παρέδωσε στη διπλωματική αντιπροσωπεία της Παλαιστίνης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ