Παρασκευή 16 Γενάρη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΑΕΚ
«Ανίατη ασθένεια»

Η «επαγγελματικά» άρρωστη κατάσταση στην ΑΕΚ, πολύ δύσκολα θα αναστραφεί. Σχεδόν καθημερινά θα υπάρχει μια αιτία ή αφορμή και από το κακό η «κιτρινόμαυρη» πραγματικότητα θα πάει στο χειρότερο. Το νέο επεισόδιο του σίριαλ ξεκίνησε από τον αγώνα Κυπέλλου και συνεχίστηκε χτες. Οι πολλές φορές ακραίες και σε μεγάλο βαθμό αμφιβόλου βάσεως αντιδράσεις στο πρόσωπο του Μπάγεβιτς δεν έλειψαν ούτε προχτές από τα Ανω Λιόσια. Αυτό σε συνδυασμό με την τραγική αγωνιστική εικόνα και το αποτέλεσμα, αποτέλεσαν την αιτία ή άλλοθι νέου ξεσπάσματος του Ελληνοποιημένου τεχνικού, που δεν παραβρέθηκε ούτε στη συνέντευξη Τύπου.

Ακόμα απουσίασε από χτεσινή εκδήλωση της ΠΑΕ. Επίσημη εξήγηση ήταν λόγω προσωπικής του υποχρέωσης και ανεπίσημη για να ηρεμήσει και να σκεφτεί. Επίσης δεν ήταν ούτε στην προπόνηση, γιατί ήταν καλεσμένος σε εκδήλωση της δημάρχου Αθηναίων (εκεί δεν μπήκε προφανώς... σκεπτικό εμπόδιο). Αναμενόμενο λοιπόν ήταν, μέσα σ' αυτό το κλίμα, να ξαναφουντώσουν οι φήμες - πληροφορίες περί παραίτησης (και όχι τυχαία να «κυκλοφορήσει» πως στην Αθήνα βρίσκεται ο Σαβέφσκι). Κάποιοι ακόμα μιλούσαν για συνάντηση του Μπάγεβιτς με τον Π. Στάθη - ως την ώρα που γράφονταν αυτές οι γραμμές πάντως δεν είχε πραγματοποιηθεί - ώστε να (ξανα)ξεκαθαρίσει το τοπίο. Αδιαμφισβήτητα ο Σερβοέλληνας είναι έντονα προβληματισμένος και έχει βάσιμα παράπονα από τη διοίκηση που τον αφήνει απροστάτευτο. Πάντως, πρέπει να επισημανθεί ότι μια σημαντική παράμετρος της νοσηρής κατάστασης είναι ότι επιτρέπει σε όλες τις πλευρές να βρίσκουν άλλοθι και να καλύπτουν πίσω της, για τις ολιγωρίες, τα λάθη ή την ανυπαρξία τους...

  • Τις πρώτες του δηλώσεις ως παίχτης της ΑΕΚ έκανε χτες ο νεοαποκτηθείς Βραζιλιάνος αμυντικός, Μοράι Ντάβιντσον. Δήλωσε «πολύ ευχαριστημένος που θα συνεχίσω την καριέρα μου σε μια τόσο μεγάλη ομάδα όπως η ΑΕΚ. Αυτή η μεταγραφή ήταν ευκαιρία ζωής για μένα και θα κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου για να την εκμεταλλευτώ. Η ΑΕΚ είναι μεγάλη ομάδα και πιστεύω ότι στο δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος θα τα πάμε καλύτερα». Πάντως οι τραγελαφικές καταστάσεις δεν έλειψαν ούτε από δω. Το απόγευμα ο εκπρόσωπος Τύπου της Καλαμαριάς δήλωσε σε ραδιοσταθμό της Θεσσαλονίκης ότι η μεταγραφή χαλάει! Αιτία η μη τήρηση βασικών όρων της συμφωνίας. Μάλιστα, υποστήριξε πως ο παίχτης κλήθηκε να επιστρέψει πίσω. Επίσης έφτασε στα γραφεία της ΕΠΟ και η «μπλε κάρτα» του Γκόραν Ποπόφ.
ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Βάσανο τα χρέη (2002-08-31 00:00:00.0)
Σεντένο ο... ένατος (2002-07-10 00:00:00.0)
Ασυνέπειας συνέχεια... (2001-08-10 00:00:00.0)
Προειδοποίηση Μπάγεβιτς (1997-05-07 00:00:00.0)
"Ναυάγησε" του Φραντζέσκου (1996-06-28 00:00:00.0)
Συμφώνησαν Τζόρτζεβιτς - Γιαννακόπουλος (1996-06-15 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ