Παρασκευή 28 Ιούνη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 25
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΑΕΚ
"Ναυάγησε" του Φραντζέσκου

Χωρίς αντίκρισμα αποδείχτηκε τελικά η αισιοδοξία των παραγόντων της ΑΕΚ για την απόκτηση του Κώστα Φραντζέσκου. Χτες ο ιδιοκτήτης της "κιτρινόμαυρης" ΠΑΕ, Μ. Τροχανάς, ανακοίνωσε πως η μεταγραφή του διεθνή παίχτη δεν πρόκειται να πραγματοποιηθεί. Ως αιτία του "ναυαγίου" υπέδειξε... ξένο δάκτυλο. Κατά τον κύριο Τροχανά ο ομόλογός του στον ΠΑΟ, Γ. Βαρδινογιάννης, στάθηκε εμπόδιο στη μετεγγραφή.

"Δεν μπορώ να καταλάβω πώς σταμάτησε από έναν τρίτο πρόεδρο τον κ. Βαρδινογιάννη" δήλωσε αγανακτισμένος. Πάντως από την πλευρά του ο πρόεδρος του ΟΦΗ ισχυρίστηκε ότι η πρόταση της ΑΕΚ δεν προσεγγίζει τις απαιτήσεις του. Οταν του τέθηκε υπόψη η βελτίωση της προσφοράς (100 εκατ.) ανέφερε πως δεν τη γνωρίζει αλλά παραδέχτηκε ότι είναι κοντά στα ζητούμενα και θα εξεταστεί (!).

Στη συνέχεια ο πρόεδρος της ΑΕΚ προειδοποίησε πως αν το επόμενο πρωτάθλημα δε διεξαχθεί επί ίσοις όροις θα ζητήσει παρέμβαση εισαγγελέα, καθώς επίσης "δε θα αρκεστώ στις ανακοινώσεις. Θα γίνει επανάσταση"... Για τον Μανωλά ανέφερε πως η τελευταία τους συνάντηση ήταν πριν από 1 1/2 μήνα και έκτοτε δεν υπάρχει καμιά εξέλιξη. "Εγώ έχω μείνει στην απόφαση που μου είχε ανακοινώσει, ότι δηλαδή σταματάει το ποδόσφαιρο" είπε "αδειάζοντας" ουσιαστικά τον παίχτη.

Τέλος, για τον ξένο ποδοσφαιριστή υποστήριξε πως δεν είναι κανένας από αυτούς που έχουν κατά καιρούς αναφερθεί και πρόσθεσε: "Θα είναι συμπαραστάτης του Μανωλά αν αποφασίσει να μείνει ή αντικαταστάτης του".

  • Οι παράγοντες της Σεβίλλης έστειλαν χτες την πρώτη δόση των χρημάτων από τη μεταγραφή του Τσάρτα, δηλαδή 250 εκατ. δρχ.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ