Παρασκευή 28 Ιούνη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 25
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Εποχή Μπάγεβιτς

Πρωί με την αυγούλα ξεκίνησε χτες η εποχή Μπάγεβιτς στον Ολυμπιακό. Ο τεχνικός των "ερυθρολεύκων" είχε μια πρώτη γνωριμία με τους παίκτες στις 8 το πρωί στο Γκολφ της Γλυφάδας, όπου έγινε και το πρώτο ραντεβού για τη νέα χρονιά. Το απόγευμα στο Ρέντη έγινε η δεύτερη προπόνηση κεκλεισμένων των θυρών παρά τη σημαντική παρουσία του κόσμου, που πήγε να δει από κοντά τον Ντούσκο και τους νέους παίκτες. Ο κόουτς των Πειραιωτών στις δηλώσεις του κράτησε χαμηλούς τόνους: "Θα προσπαθήσουμε όλοι μαζί με σκληρή δουλιά να φτάσουμε στην κορυφή. Η ψυχολογία είναι πρωταρχικό στοιχείο και σε αυτό θα δουλέψουμε με μεγάλη προσοχή. Την πίεση του κόσμου για πρωτάθλημα πρέπει να την αποβάλουμε". Σχετικά με τα μεταγραφικά, ο Μπάγεβιτς είπε: "Δεν μπορώ να σας πω λεπτομέρειες. Πάντως, ένας ακόμη παίκτης ενδεχόμενα να αποκτηθεί".

Απόντες από την πρώτη του Ολυμπιακού ήταν ο Ρέφικ Σαμπανάτζοβιτς, που είναι στο Μαυροβούνιο για προσωπική του υπόθεση και ο Εμίλ Κρεμενλίεφ, που όλα δείχνουν ότι επιστρέφει στη Λέφσκι ώστε να παραχωρηθεί δανεικός στη Ραπίντ Βιέννης για να επανέλθει στην ομάδα της Σόφια ο Τρίφον Ιβάνοφ.

Αλγεινή εντύπωση προκάλεσαν το πρωί στο Γκολφ της Γλυφάδας κάποιες προκηρύξεις κατά του Μπάγεβιτς που ανέφεραν "Σέρβε Ιούδα. Ευχαριστούμε τους Κροάτες που σου έκαψαν το σπίτι". Υπογραφή "Κίτρινοι μαχητές". Ντροπή και αίσχος.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ