Τετάρτη 21 Γενάρη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
Στα δικαστήρια άλλοι 27 αγρότες για τους αγώνες τους

Η ΝΕ Ημαθίας του ΚΚΕ καλεί τους αγρότες σε συγκέντρωση συμπαράστασης, την Τρίτη 27 του Γενάρη, μπροστά στα δικαστήρια Βέροιας

Αλλοι 27 αγρότες σύρονται στα δικαστήρια γιατί με τις κινητοποιήσεις τους αντιστάθηκαν στους αντιαγροτικούς κανονισμούς της ΕΕ και στις εφαρμοζόμενες πολιτικές ξεκληρίσματος της μικρομεσαίας αγροτιάς. Πρόκειται για ροδακινοπαραγωγούς και βαμβακοπαραγωγούς, που κατηγορούνται - με αυτή την κατηγορία οδηγούνται στα δικαστήρια - επειδή συμμετείχαν με εκατοντάδες συναδέλφους τους σε αγροτικές κινητοποιήσεις που έγιναν στα χωριά Καβάσιλα και Κλειδί στην Ημαθία.

Η ΝΕ Ημαθίας του ΚΚΕ καλεί όλους τους αγρότες την Τρίτη 27 του Γενάρη μπροστά στα δικαστήρια της Βέροιας προκειμένου να συμπαρασταθούν στους συναδέλφους τους.

«Ξεσκεπάζεται για μια ακόμη φορά η απάτη του δήθεν "διαλόγου" και της "συμμετοχικής δημοκρατίας"», τονίζεται σε ανακοίνωση της ΝΕ Ημαθίας του ΚΚΕ. «Για τα λαϊκά στρώματα που καθημερινά παλεύουν για τα προβλήματα επιβίωσής τους η απάντηση είναι τα ΜΑΤ και η βιομηχανία καταδικών στα αγροτοδικεία. Ομως, η επιχείρηση εκφοβισμού και τρομοκράτησης του αγωνιστικού φρονήματος των αγροτών δε θα λυγίσει την αγωνιστική τους διεκδίκηση. Η απάντηση όλων επιβάλλεται να δοθεί πληρωμένη στους εκπροσώπους του δικομματισμού μ' ένα γερό χαστούκι στις εκλογές της 7ης του Μάρτη, αλλά κυρίως με τη συνέχιση του αγώνα τους ενάντια στα σχέδια ξεκληρίσματος της μικρομεσαίας αγροτιάς».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ