Τετάρτη 8 Δεκέμβρη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 39
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ
Ανοικτές κόντρες

Στη δράση μπαίνουν σήμερα και οι άλλοι δυο όμιλοι της Β` φάσης στο Τσάμπιονς Λιγκ με τους αγώνες των οποίων θα ολοκληρωθεί η δεύτερη αγωνιστική.

Στον πρώτο όμιλο ξεχωρίζει το παιχνίδι στο Οπόρτο, όπου η τοπική ομάδα θα υποδεχτεί τη Χέρτα Βερολίνου. Οι Πορτογάλοι, μετά τη νίκη τους στην Πράγα στην πρώτη αγωνιστική, προηγούνται στη βαθμολογία και έτσι αν νικήσουν και σήμερα, θα έχουν ένα σημαντικό προβάδισμα έναντι των αντιπάλων τους. Οι «σκληροτράχηλοι» Γερμανοί όμως δεν είναι και εύκολος αντίπαλος και όπως έδειξαν είναι ικανοί για όλα...

Τη νίκη όμως ψάχνει και η Μπαρτσελόνα στο «Μπερναμπέου», αφού η ισοπαλία με τη Χέρτα δεν της δημιουργεί περιθώρια απωλειών και μάλιστα εντός έδρας. Η ευχάριστη έκπληξη της πρώτης φάσης, η Σπάρτα Πράγας, θα προσπαθήσει για το καλύτερο.

Εκτός έδρας αγωνίζονται οι δυο πρωτοπόροι του 2ου ομίλου Βαλένθια και Φιορεντίνα, που θα δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους σε Μάντσεστερ (21.45 ΜΕΓΚΑ) και Μπορντό αντίστοιχα. Οι Ισπανοί κοντράρονται με την πρωταθλήτρια Ευρώπης, με τους τελευταίους να θέλουν τη νίκη, αφού τυχόν απώλεια βαθμών μετά την ήττα από τη Φιορεντίνα θα αφήσει τους «μπέμπηδες» πολύ πίσω. Η Φιορεντίνα με αντίπαλο την Μπορντό θέλει να ζευγαρώσει τις νίκες της στη Β` φάση, αλλά οι Γάλλοι από την άλλη με νίκη τους πιάνουν στην κορυφή.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ