Τετάρτη 8 Δεκέμβρη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 39
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΑΟΚ
Περιμένοντας τον «πρίγκιπα»

Την έγκαιρη έλευση και ανάληψη καθηκόντων από τον Ντούσαν Μπάγιεβιτς περιμένουν στη Θεσσαλονίκη και τον ΠΑΟΚ, αφού η πορεία της ομάδας, αντιστρόφως ανάλογη των αρχικών φιλοδοξιών, φαίνεται πως χρειάζεται μια νέα παρουσία, ένα δυνατό ερέθισμα για να παλινορθωθεί.

Στο περιθώριο του αγώνα της Κυριακής, αλλά και της καταφατικής απάντησης του Μπάγιεβιτς στην πρόταση του ΠΑΟΚ, την ομάδα της Θεσσαλονίκη απασχολούν δύο θέματα ακόμα. Η υποβολή παραίτησης του Στράτου Γιδόπουλου, ο οποίος χολωμένος από πολλά μέσα στην οικογένεια του ΠΑΟΚ έθεσε την παραίτησή του στη διάθεση της διοίκησης, θέμα που ευθέως συνδυάζεται με την αναμενόμενη άφιξη του Σερβοέλληνα προπονητή στην αρχή του νέου χρόνου.

Το δεύτερο θέμα έχει να κάνει με τον Ζήση Βρύζα, που από τη Δευτέρα δοκιμάζεται στην αγγλική Τσάρλτον και σήμερα θα περάσει από το τελικό τεστ, σε παιχνίδι κατά της Σαουθάμπτον.

Το θέμα του Βρύζα χειρίζεται η διοίκηση, η οποία έδωσε και τη σχετική άδεια στον διεθνή ποδοσφαιριστή για να δοκιμαστεί στην Αγγλία και η οποία είναι πρόθυμη να παραχωρήσει τον παίκτη τώρα το χειμώνα. Οπως γίνεται αντιληπτό, η απουσία αυτή του Βρύζα από το εβδομαδιαίο πρόγραμμα, του περιορίζει τις πιθανότητες να παίξει στο κυριακάτικο παιχνίδι κατά της Ξάνθης.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης στο Ηράκλειο γνώρισε την Κυριακή την έκτη σερί ήττα της στην Κρήτη και την τέταρτη στο φετινό πρωτάθλημα. Δεν είχε καλή παρουσία και δεν απέφυγε τα λάθη. Το ομολόγησε και ο υπηρεσιακός προπονητής Σταύρος Σαράφης, που ετοιμάζει από χτες τους παίκτες για το παιχνίδι με την Ξάνθη.

«Είναι γεγονός πως στο πρώτο ημίχρονο στο Ηράκλειο δεν ήμασταν καλοί και δεχτήκαμε στο διάστημα αυτό τα δύο γκολ. Είχαμε ψυχολογικό πρόβλημα. Στην επανάληψη βελτιωθήκαμε και ανεβάσαμε την απόδοσή μας, αλλά όλα είχαν τελειώσει με το δεύτερο γκολ του ΟΦΗ».

Ντ. ΚΑΡΑΜΗΤΡΟΥΣΗΣ


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ