Κυριακή 25 Γενάρη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 11
ΕΝΘΕΤΗ ΕΚΔΟΣΗ: "7 ΜΕΡΕΣ ΜΑΖΙ"
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Β' - Γ' ΕΘΝΙΚΗ
Τα βλέμματα στην Κέρκυρα

Η ομάδα του Ν. Αναστόπουλου υποδέχεται τον Απόλλωνα

Ατού της Κέρκυρας ο Αριαν Μπελά

Sportidea

Ατού της Κέρκυρας ο Αριαν Μπελά
Μετά τη μεγάλη νίκη της Κέρκυρας στο ντέρμπι κορυφής εκτός έδρας με την Καλαμαριά, η ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου φιλοξενεί σήμερα στο νησί των Φαιάκων τον Απόλλωνα της Αθήνας στα πλαίσια της 18ης αγωνιστικής. Ο «μουστάκιας», αναφερόμενος στο ματς, δήλωσε μεταξύ άλλων: «Δεν πρέπει τα μυαλά μας να πάρουν αέρα από το διπλό στην Καλαμαριά. Το πρωτάθλημα έχει μπροστά του πολύ δρόμο και είναι νωρίς να θριαμβολογούμε. Ο Απόλλωνας είναι μια πολύ έμπειρη ομάδα και ασφαλώς θα αγωνιστεί πολύ δυνατά ώστε να πάρει αποτέλεσμα. Ετσι μόνο με υπομονή και επιμονή θα φτάσουμε εμείς στο ποθητό».

Στην αντίπερα όχθη ο προπονητής της «ελαφράς ταξιαρχίας», Ανδρέας Μιχαλόπουλος, είπε: «Εμείς δεν έχουμε κανένα άγχος, σε αντίθεση με την Κέρκυρα που θέλει να διατηρηθεί στην κορυφή. Ισως αυτό να είναι αβαντάζ για μας. Πρέπει όμως κι εμείς να μη φοβηθούμε το ματς».

Σημαντικό ενδιαφέρον παρουσιάζει και ο αγώνας στη Ν. Ιωνία, όπου η Νίκη θα φιλοξενήσει την Κασσάνδρα. Αμφίρροπες θα είναι και οι υπόλοιπες αναμετρήσεις μεταξύ: ΠΑΣ Γιάννενα - Ατρόμητου, Εθνικού Αστέρα - Πανσερραϊκού και Ποσειδώνα Νέων Πόρων - Πατραϊκού.

Τα παιχνίδια αρχίζουν στις 14.45.

  • Πλήρη αγωνιστική έχουμε και για το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής, όπου σήμερα θα γίνει η 21η, με την πρωτοπόρα Καστοριά να δοκιμάζεται στη Δράμα από τη Δόξα του Παρασκευά Αντζα. Στο υπόλοιπο πρόγραμμα έχουμε: Αγ. Δημήτριος - Λεωνίδιο, Καβάλα - Θύελλα Π., Βύζας -Κιλκισιακός, Μαρκό - Χαλκίδα, Λύκοι - Αγρ. Αστέρας, Ατσαλένιος - Αχαρναϊκός, Ποντιακός - Βέροια, Λάρισα - Ρόδος, Ηλυσιακός - Θρασύβουλος. Ωρα έναρξης 14.45.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ