Κυριακή 25 Γενάρη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 11
ΕΝΘΕΤΗ ΕΚΔΟΣΗ: "7 ΜΕΡΕΣ ΜΑΖΙ"
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ - Α΄ ΕΘΝΙΚΗ
Στα μέτρα των πρωτοπόρων

Ολυμπιακός και ΠΑΟ έχουν θεωρητικά εύκολο έργο. Στα Ανω Λιόσια το σημαντικότερο ματς ανάμεσα σε ΑΕΚ και Ηρακλή

ΑΕΚ και Ηρακλής θα κοντραριστούν στα Ανω Λιόσια

Sportidea

ΑΕΚ και Ηρακλής θα κοντραριστούν στα Ανω Λιόσια
Θεωρητικά εύκολο έργο αναμένεται να έχουν σήμερα οι δυο πρωτοπόροι του πρωταθλήματος της Α΄ Εθνικής. Ας δούμε όμως αναλυτικά τα ζευγάρια της 18ης αγωνιστικής:

Ο Ολυμπιακός, που οδηγεί την κούρσα, θα βρεθεί αντιμέτωπος με την Προοδευτική στη Ριζούπολη (17.00 ΜΑΤΖΙΚ).

Ο τεχνικός των ερυθρολεύκων Ολεγκ Προτάσοφ, αναφερόμενος στην αναμέτρηση, τόνισε μεταξύ άλλων: «Δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να υποτιμήσουμε τον αντίπαλο. Παλεύει για να σωθεί και αυτό τον κάνει ακόμη πιο επικίνδυνο. Εμείς, αν αγωνιστούμε σοβαρά και πειθαρχημένα, δε νομίζω ότι θα αντιμετωπίσουμε πρόβλημα και θα πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

Στην αντίπερα όχθη ο προπονητής των «βυσσινί» Σούλης Παπαδόπουλος μίλησε ρεαλιστικά: «Αναμφισβήτητα ο Ολυμπιακός είναι το μεγάλο φαβορί. Οι πιθανότητες να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα είναι σαφώς λίγες. Θα παίξουμε δίχως άγχος και ό,τι ήθελε προκύψει. Αλλωστε, δεν έχουμε το δικαίωμα να παρατάμε κανένα ματς στη βαθμολογική κατάσταση που βρισκόμαστε».

Εξοδο κινδύνου για τον δεύτερο στον βαθμολογικό πίνακα Παναθηναϊκό που θα δοκιμαστεί στο «Ελ Πάσο» από την Καλλιθέα (19.30 ΝΕΤ).

Ο κόουτς των πρασίνων Γιτζάκ Σουμ είπε για το ματς: «Κάθε αγώνας κρύβει δυσκολίες. Γνωρίζουμε ότι η Καλλιθέα ψάχνει απεγνωσμένα βαθμούς για να αποφύγει τον υποβιβασμό. Σεβόμαστε κάθε αντίπαλο, όμως δεν τον φοβόμαστε. Εχω εμπιστοσύνη στους παίκτες μου και νομίζω ότι τελικά θα επικρατήσουμε».

Φάση από τον αγώνα του πρώτου γύρου, όπου η Προοδευτική έκανε την έκπληξη νικώντας τον Ολυμπιακό

Sportidea

Φάση από τον αγώνα του πρώτου γύρου, όπου η Προοδευτική έκανε την έκπληξη νικώντας τον Ολυμπιακό
Ο συνάδελφός του των «κυανόλευκων» Τάκης Λεμονής δηλώνει αισιόδοξος: «Δεν ξεχωρίζουμε κανέναν αντίπαλο. Ολα τα ματς πρέπει να τα χτυπήσουμε μέχρι το τέλος, προκειμένου να διασφαλίσουμε την παραμονή μας στην κατηγορία. Μπορεί το φαβορί να είναι ο ΠΑΟ, όμως αυτό πρέπει να φανεί μέσα στο γήπεδο».

Από πλευρά δυναμικότητας των ομάδων, αναμφίβολα το πιο σημαντικό παιχνίδι θα γίνει στα Ανω Λιόσια, όπου η ΑΕΚ θα υποδεχτεί τον Ηρακλή (17.00 ΣΟΥΠΕΡΣΠΟΡ). Και οι δυο ομάδες είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση μετά τις νίκες τους την περασμένη αγωνιστική και αναμένεται να γίνει ένα όμορφο ματς.

Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς, αναφερόμενος στην αναμέτρηση, τόνισε: «Ο Ηρακλής είναι σε πολύ καλή κατάσταση και αυτό τον καθιστά ακόμη πιο δύσκολο αντίπαλο. Πιστεύω κι εμείς μετά το διπλό στον Ιωνικό να συνεχίσουμε νικηφόρα και να πλησιάσουμε ακόμη περισσότερο στην κορυφή».

Από την πλευρά του ο Σουηδός τεχνικός του Γηραιού, Ματς Γίνμπλαντ είπε: «Η ΑΕΚ είναι από τις καλύτερες ομάδες στη χώρα και αυτό το γνωρίζουμε πολύ καλά. Εμείς πάντως είμαστε σε καλή αγωνιστική κατάσταση και μπορούμε να αποσπάσουμε ένα θετικό αποτέλεσμα».

Σημαντικό είναι και το παιχνίδι της Κρήτης, όπου ο ΟΦΗ θα φιλοξενήσει στο Ηράκλειο τον Πανιώνιο (17.00 ΝΕΤ).

Ο προπονητής των γηπεδούχων Γιώργος Φοιρός υποστηρίζει: «Και οι δυο ομάδες αναμένεται να παίξουν ανοιχτά και αυτό θα είναι καλό για το θέαμα. Πιστεύω ότι και με τη βοήθεια των φιλάθλων μας θα φτάσουμε στη νίκη που θα μας ανεβάσει περισσότερο στον βαθμολογικό πίνακα».

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο Γιόζεφ Μπουμπένκο: «Παίζουμε σε μια δυνατή έδρα. Οι δυο αντίπαλοι θα παίξουν ελεύθερα και όλα είναι ανοιχτά. Ελπίζω εμείς να γελάσουμε τελευταίοι».

Ο Αρης με νέο τεχνικό τον Γιάννη Μιχαλήτσο θα προσπαθήσει να πάρει τη νίκη από τον Πανηλειακό στην Καλαμαριά (14.45). Ο κόουτς των κιτρινόμαυρων δήλωσε: «Κάθε αγώνας πλέον είναι ζωής και θανάτου. Ειδικά αυτά που είναι στην έδρα μας, με αντίπαλο στα μέτρα μας, πρέπει να τα κερδίζουμε. Αυτό το γνωρίζουν καλά οι παίκτες μας». Οσο για τον Σάκη Τσιώλη επισήμανε: «Τον τελευταίο καιρό ο Πανηλειακός έχει μια αγωνιστική πτώση. Ελπίζω ότι η ανάκαμψη θα αρχίσει από το ματς με τον Αρη».

Τέλος, στην Ξάνθη η Σκόντα θα αντιμετωπίσει τη δυνατή φέτος Χαλκηδόνα (14.45). Τόσο ο Νίκος Καραγεωργίου όσο και ο Γιώργος Παράσχος τονίζουν ότι θα γίνει ένα ελεύθερο παιχνίδι, όπου ο πιο δυνατός και τυχερός θα πάρει τους βαθμούς της νίκης. Πάντως, αυτή που καίγεται περισσότερο γι' αυτούς είναι η ακριτική ομάδα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ