Τετάρτη 4 Φλεβάρη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 37
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
«Αίαντας» ο Αναστασίου

Είναι φαίνεται γραφτό όταν κάποιος Ελληνας παίκτης διακρίνεται στο ολλανδικό πρωτάθλημα με κάποια μικρότερη ομάδα και έχει παίξει και στον ΟΦΗ, να προσελκύει το ενδιαφέρον του Αγιαξ.

Οπως λοιπόν στην περίπτωση του Νίκου Μαχλά, ο οποίος πριν από δύο χρόνια μετακόμισε από το Αρνεμ και τη Βίτεσε στον Αγιαξ, έτσι και ο Γιάννης Αναστασίου θα κάνει το μεγάλο βήμα στην καριέρα του μετακομίζοντας από τη Ρόντα στο μεγάλο σύλλογο του Αμστερνταμ.

Πιο συγκεκριμένα, προχτές, ο Ελληνας επιθετικός συναντήθηκε με τους διοικούντες του «Αίαντα» και συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα του Ρόναλντ Κούμαν για τον επόμενο ενάμιση χρόνο (καλοκαίρι του 2005), χωρίς όμως να γίνουν γνωστές οι οικονομικές απολαβές του.

Μάλιστα υπάρχει περίπτωση ο Αναστασίου να κάνει το ντεμπούτο του στο μεγάλο ντέρμπι της Κυριακής με την Αϊντχόβεν, το οποίο θα κρίνει κατά πολύ και την «υπόθεση τίτλος» στην Ολλανδία. Ο Ρόναλντ Κούμαν επιθυμεί να έχει στη διάθεσή του άμεσα τον Αναστασίου, καθώς μετά τους τραυματισμούς των Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς, Ράφαελ Φαν Ντε Φάαρτ και Γουέσλι Σονκ δεν υπάρχουν διαθέσιμοι επιθετικοί στο ρόστερ του «Αίαντα».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ