Τετάρτη 4 Φλεβάρη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 37
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΑΕΚ
«Δύσκολη αποστολή»

«Διαθέτουμε παίκτες με ποιότητα που ξέρουν καλό ποδόσφαιρο και το γεγονός αυτό με κάνει να αισιοδοξώ», δηλώνει ο Ντουμιτρέσκου

Sportidea

«Διαθέτουμε παίκτες με ποιότητα που ξέρουν καλό ποδόσφαιρο και το γεγονός αυτό με κάνει να αισιοδοξώ», δηλώνει ο Ντουμιτρέσκου
Την πρώτη του επίσημη παρουσία στην ΑΕΚ, πραγματοποίησε χτες ο νέος τεχνικός της, Ιλιε Ντουμιτρέσκου. Στις δηλώσεις του, μετά την προπόνηση, σαφής στόχος ήταν η εύνοια της εξέδρας. Γι' αυτό ισχυρίστηκε πως για τον ίδιο η ΑΕΚ είναι «όπως η Ρεάλ και η Μπαρτσελόνα στην Ισπανία, δηλαδή, ένας μεγάλος ευρωπαϊκός σύλλογος»! Στα υπόλοιπα φάνηκε περισσότερο προσγειωμένος και ρεαλιστής:

«Εχω πολύ δύσκολη αποστολή, αφού αντικαθιστώ τον κ. Μπάγεβιτς, έναν από τους καλύτερους προπονητές στην Ελλάδα. Πρόκειται για ένα θρύλο για την ΑΕΚ και το ελληνικό ποδόσφαιρο. Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω χρόνο στη διάθεσή μου, αλλά αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία. Είναι δικιά μου αποκλειστικά η ευθύνη να προσπαθήσω και να οδηγήσω την ομάδα στους στόχους της. Θα προσπαθήσω για το καλύτερο, θα δώσω τα πάντα για να πετύχουμε το στόχο μας. Θα κυνηγήσουμε την 3η θέση και είμαι σίγουρος ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε. Διαθέτουμε παίκτες με ποιότητα που ξέρουν καλό ποδόσφαιρο και το γεγονός αυτό με κάνει να αισιοδοξώ». Οσο για τα οικονομικά προβλήματα: «Είναι γενικό κακό στο ποδόσφαιρο, όλες οι ομάδες ψάχνουν να βρουν λύσεις στα προβλήματά τους. Οσο δύσκολα κι αν είναι, όλοι μαζί θα τα ξεπεράσουμε». Γυμναστής και (μέχρι να βρεθεί άλλος) βοηθός του Ντουμιτρέσκου θα είναι ο Αντώνης Κέζος.

Χτες επίσης έγινε η πρώτη επαφή των εκπροσώπων Νικολαΐδη και της ΕΝΙΚ, για την αγοραπωλησία της ΠΑΕ. Σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε (στην ιστοσελίδα του) ο διεθνής επιθετικός: «Και οι δύο πλευρές είναι διατεθειμένες να εργαστούν για να επιτευχθεί μια συμφωνία. Οι ενέργειες για την ολοκλήρωση των συζητήσεων θα διαρκέσουν περίπου 3 εβδομάδες, καθώς θα πρέπει να εξεταστούν τα πάντα με σοβαρότητα και σεβασμό απέναντι στην ΑΕΚ». Από την πλευρά του ο οικονομικός διευθυντής της ΠΑΕ, Παναγιώτης Βαλασόπουλος, σχολίασε: «Υπάρχει η βούληση να προωθηθεί το θέμα και να υπάρξει θετική εξέλιξη. Κάθε επιχειρηματίας, έτσι και ο Ντέμης, θέλει να κάνει κάποιον έλεγχο στα οικονομικά, προκειμένου να διαπιστώσει τι ακριβώς συμβαίνει. Περιμένουμε και θα δούμε».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ