Παρασκευή 20 Φλεβάρη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΕΚΛΟΓΕΣ 2004
Γιατί ψηφίζω ΚΚΕ

«Γιατί είναι το κόμμα της εργατικής τάξης - της αγροτιάς - του μη προνομιούχου - και είναι παραδεκτό από όλα τα άλλα κόμματα. Είναι το κόμμα που αγωνίζεται για τα δίκαια αιτήματα των εργαζομένων, των επαγγελματιών οδηγών. Στάθηκε δίπλα μας στον αγώνα για τη μείωση των οδικών ατυχημάτων, έβαλε τη φωνή του οδηγού στην Ελληνική Βουλή με τις Επερωτήσεις των βουλευτών του.

Για τη συνέπεια, στον τρόπο στήριξης των προβλημάτων των οδηγών της Βόρειας Ελλάδας και όχι μόνο. Είναι το κόμμα που κατανόησε την εκμετάλλευση που γίνεται σε βάρος των επαγγελματιών οδηγών, για τον μισθό πείνας και στηρίζει τις προσπάθειες του συνδικάτου οδηγών Μακεδονίας - Θράκης «Ο Ερμής», για τη βελτίωσή του.

Για την αταλάντευτη θέση του στα θέματα της ανεργίας που τους οδηγούς τους πλήττει ίσως πιο πολύ, γιατί είναι καθοδηγούμενοι από τις μεγάλες μεταφορικές εταιρίες.

Για τη σταθερή του θέση στο θέμα της ειρήνης στα Βαλκάνια, στον κόσμο. Για τη θέση του για το εμπορικό λιμάνι Θεσσαλονίκης, να παραμείνει εμπορικό και όχι να γίνει στρατιωτικό, όπως προσπαθούν να το μεταβάλλουν, καταστρέφοντας τον κοινωνικό χαρακτήρα του. Το λιμάνι από το οποίο ζουν εργαζόμενοι που σήμερα προβληματίζονται γιατί χάνεται ο εμπορικός του χαρακτήρας και εμφανίζεται ο στρατιωτικός, ΝΑΤΟικός.

Ψηφίζω ΚΚΕ για να έχω δουλιά, να έχω ειρήνη, να ζω σαν άνθρωπος και καλώ όλους τους συναδέλφους οδηγούς επαγγελματίες να ακολουθήσουν το παράδειγμά μου. Ψηφίζοντας ΚΚΕ θα συνεχίσει ο κλάδος των υπαλλήλων οδηγών να έχει δυνατή φωνή μέσα και έξω από τη Βουλή».


Του
Μιχάλη ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ*
*Ο Μιχάλης Παπαδόπουλος είναι πρόεδρος του Συνδικάτου Οδηγών Μακεδονίας - Θράκης «Ο Ερμής»


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ