Τετάρτη 25 Φλεβάρη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Αντιδημοκρατικές απαγορεύσεις

Τη «βούλα» του υπουργείου Υγείας φέρει η νέα απαγόρευση σε στελέχη του ΚΚΕ να περιοδεύσουν στην Ελληνική Εταιρία Προστασίας και Αποκατάστασης Αναπήρων Παίδων (ΕΛΕΠΑΠ) - ΝΠΙΔ που προσφέρει υπηρεσίες εκπαίδευσης και αποκατάστασης σε παιδιά με αναπηρίες.

Προ ημερών οι υποψήφιοι βουλευτές του ΚΚΕ Γ. Σκιαδιώτης (μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ) και Χ. Χουρδάκης (μέλος του Τμήματος Υγείας - Πρόνοιας της ΚΕ του Κόμματος), με φαξ είχαν ενημερώσει τη διοίκηση της ΕΛΕΠΑΠ για την πρόθεσή τους να επισκεφτούν την κεντρική υπηρεσία της στο Παγκράτι και να μιλήσουν με τους εργαζόμενους.

Οταν όμως χτες επισκέφτηκαν την υπηρεσία η διοίκηση της ΕΛΕΠΑΠ απαγόρευσε την περιοδεία ισχυριζόμενη ότι σε επικοινωνία που είχε με το υπουργείο Υγείας ενημερώθηκε ότι... έχει δικαίωμα να απαγορεύσει στα πολιτικά κόμματα να επισκέπτονται το χώρο και, επίσης, γιατί η Εταιρεία αποτελεί ιδιωτικό χώρο (!) -παρότι η ΕΛΕΠΑΠ χρηματοδοτείται κυρίως από τον κρατικό προϋπολογισμό και τα ασφαλιστικά ταμεία.

Οι υποψήφιοι βουλευτές του ΚΚΕ κατήγγειλαν την αντιδημοκρατική απαγόρευση και κάλεσαν τους εργαζόμενους να ενισχύσουν το ΚΚΕ γιατί έτσι αποδυναμώνονται οι αντιδημοκρατικές νοοτροπίες και μεθοδεύσεις.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ