Τετάρτη 25 Φλεβάρη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΕΚΛΟΓΕΣ 2004
ΛΑΡΙΣΑ
Ολοι αύριο στη συγκέντρωση!

Αύριο η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του ΚΚΕ στη Λάρισα, με ομιλήτρια την ΓΓ της ΚΕ του Κόμματος Αλέκα Παπαρήγα

Αύριο στις 7 μ.μ., στην Αίθουσα Βαρέων Αθλημάτων (Αλκαζάρ) πραγματοποιείται η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του ΚΚΕ στη Λάρισα, με ομιλήτρια την ΓΓ της ΚΕ του Κόμματος Αλέκα Παπαρήγα. Ολες αυτές τις μέρες τα μέλη και οι φίλοι του ΚΚΕ και της ΚΝΕ ρίχτηκαν δυναμικά και ακατάπαυστα στη δουλιά για την επιτυχία της συγκέντρωσης, καλώντας το λαό της Λάρισας να συμμετάσχει μαζικά στέλνοντας μήνυμα αποφασιστικής ενίσχυσης του ΚΚΕ.

Σε χτεσινή συνέντευξη Τύπου η ΝΕ Λάρισας του ΚΚΕ κάλεσε να δώσουν μαζικά το «παρών» στη συγκέντρωση τους φίλους και ψηφοφόρους του Κόμματος, τους κατοίκους της πόλης και των χωριών, που θέλουν ν' ακούσουν τις καθαρές πολιτικές θέσεις του ΚΚΕ, οι οποίες δίνουν απάντηση στο πώς μπορούν να λυθούν τα μεγάλα και οξυμένα λαϊκά προβλήματα. «Καλούμε - τόνισε ο Τ. Τσιαπλές, γραμματέας της ΝΕ Λάρισας του ΚΚΕ - να δώσουν το "παρών" όλοι οι αριστεροί που κατανοούν την ανάγκη ενίσχυσης του ΚΚΕ, ως προϋπόθεση ν' ανοίξει ο δρόμος για την οικοδόμηση μιας ισχυρής κοινωνικοπολιτικής συμμαχίας που θ' ανατρέψει τη σημερινή εξουσία του κεφαλαίου και θ' ανοίξει το δρόμο για τη Λαϊκή Εξουσία».

Αναφερόμενος ο Τ. Τσιαπλές στην εκλογική μάχη της 7ης Μάρτη, υπογράμμισε: «Σε λιγότερο από δύο βδομάδες θα βρεθούμε μπροστά στην κάλπη. Οι εργατοϋπάλληλοι, οι συνταξιούχοι, οι άνεργοι, οι μικρομεσαίοι αγρότες και επαγγελματοβιοτέχνες, οι μισθωτοί επιστήμονες, οι άνθρωποι των Γραμμάτων και των Τεχνών, οι νέοι και οι γυναίκες, που δέχονται τις συνέπειες των πολιτικών ΠΑΣΟΚ και ΝΔ εδώ και δεκαετίες έχουν μια επιλογή μπροστά τους. Να καταδικάσουν αυτές τις αντιλαϊκές πολιτικές, υπερψηφίζοντας το ΚΚΕ, προκειμένου να δημιουργηθεί μια πιο ισχυρή αντιπολίτευση προς όφελος της εργατικής τάξης και των λαϊκών στρωμάτων και παράλληλα να επιταχυνθεί η διαδικασία συγκρότησης του Αντιιμπεριαλιστικού - Αντιμονοπωλιακού - Δημοκρατικού Μετώπου.

Οσοι ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ έχουν κάποιες αυταπάτες ότι κάτι μπορεί ν' αλλάξει, έχουν σήμερα όλες τις αποδείξεις πως αυτό δεν πρόκειται να γίνει. Το αντίθετο. Ο,τι θ' αλλάξει για τους εργαζόμενους, τους συνταξιούχους, τους μικρομεσαίους αγρότες και τους επαγγελματοβιοτέχνες κι εμπόρους, τους νέους και τις γυναίκες θα είναι προς το χειρότερο. Επομένως, η μόνη λύση γι' αυτούς είναι η ψήφος στο ΚΚΕ, επένδυση στον αγώνα του αύριο, αφετηρία για μια καινούρια ελπιδοφόρα πορεία για το λαό και τον τόπο».

Στη χτεσινή συνέντευξη Τύπου της ΝΕ Λάρισας του ΚΚΕ παρουσιάστηκαν, επίσης, οι θέσεις του Κόμματος για την Παιδεία.

Στους άλλους νομούς

Με εντατικούς ρυθμούς προετοιμάζονται οι κομμουνιστές στους άλλους νομούς της Θεσσαλίας για την επιτυχία των κεντρικών προεκλογικών συγκεντρώσεων του ΚΚΕ.

- Στην Καρδίτσα η συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 29 Φλεβάρη, στις 7.30 μ.μ., στην πλατεία Δικαστηρίων, με ομιλητή τον Δ. Ζάχαρη, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

- Στο Βόλο, η συγκέντρωση θα γίνει τη Δευτέρα 1 Μάρτη, στις 7 μ.μ., στην πλατεία Δημαρχείου, με ομιλητή τον Κ. Καζάκο, επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας του ΚΚΕ.

- Στα Τρίκαλα την επόμενη μέρα, Τρίτη 2 Μάρτη, στις 7 μ.μ., στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Τρικκαίων, με ομιλητή, επίσης, τον Κ. Καζάκο.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ