Πέμπτη 11 Μάρτη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ
Στην ίδια ρότα

Η πλήρης επιβεβαίωση ότι δεν τίθεται θέμα πολιτικής αλλαγής, αλλά απλώς αλλαγή διαχείρισης, ήρθε χτες κατά τη διαδικασία παράδοσης - παραλαβής των υπουργικών θώκων από τους υπουργούς της ΝΔ. Αναλαμβάνοντας τα καθήκοντά του ο υπουργός Ανάπτυξης Δ. Σιούφας, υπογράμμισε πως «ό,τι θετικό έχει γίνει ή έχει δρομολογηθεί θα διατηρηθεί και θα βελτιωθεί. Είμαστε εδώ για να κτίσουμε. Δεν αφαιρούμε. Προσθέτουμε».

Οι επισημάνσεις του Δ. Σιούφα σε καμία περίπτωση δε σχετίζονται με τη... σύνεση και τη μετριοφροσύνη που επαγγέλλεται η κυβέρνηση της ΝΔ. Αντιθέτως, έρχονται να καταδείξουν ότι η πολιτική που θα εφαρμοστεί είναι η ίδια με αυτή την οποία εφάρμοσε όλα τα προηγούμενα χρόνια το ΠΑΣΟΚ. Σ' αυτό το πλαίσιο, ο Δ. Σιούφας αναγόρευσε σε στρατηγικούς στόχους του υπουργείου Ανάπτυξης την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας, των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και της ενέργειας. Οι εν λόγω στόχοι, είναι γνωστό και το έχει βιώσει στο πετσί του ο ελληνικός λαός, αναδείχτηκαν από το ΠΑΣΟΚ σε αντιδραστική κατεύθυνση, δηλαδή σε βάρος του ελληνικού λαού. Μάλιστα, ο Δ. Σιούφας ανακοίνωσε ότι η κυβέρνησή του θα καταθέσει νέο αναπτυξιακό νόμο. Προφανώς, ο νέος αυτός νόμος θα είναι καλύτερα ραμμένος στα μέτρα του μεγάλου κεφαλαίου από αυτόν που προσφάτως θέσπισε το ΠΑΣΟΚ.

Ο Δ. Σιούφας, όπως και οι υφυπουργοί Γ. Παπαθανασίου και Γ. Σαλαγκούδης ζήτησαν τη συνεργασία των εργαζομένων στο υπουργείο, διαβεβαιώνοντας σε όλους τους τόνους πως δε θα υπάρξει καμία κομματική διάκριση και αντιπαράθεση.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ