Κυριακή 16 Απρίλη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΕΝΘΕΤΗ ΕΚΔΟΣΗ: "7 ΜΕΡΕΣ ΜΑΖΙ"
Τροχοί
Γκαζιές

O ΠΡΩΤΟΣ αγώνας Ελληνοβουλγαρικού Επάθλου Motocross έγινε στη Δημοτική πίστα της Εδεσσας στις 1,2/4/2000 από τον Μοτοσικλετιστικό Ομιλο Εδεσσας. Τον αγώνα παρακολούθησαν περίπου 3.000 θεατές. Οι Ελληνες αναβάτες διακρίθηκαν καταλαμβάνοντας τις πρώτες θέσεις σε όλες τις κατηγορίες. Στην κατηγορία Junior, πρώτος ήρθε ο Βασίλης Ζαχαρίου. Στην κατηγορία των 125 cc, πρώτος ήρθε ο Μενέλαος Μερεμετσάκης στο πρώτο σκέλος και ο Νεκτάριος Παπαβασιλείου στο δεύτερο σκέλος. Στην κατηγορία των 250 cc, πρώτος ήρθε ο Λευτέρης Καρέτσος και στα δύο σκέλη. Το Ελληνοβουλγαρικό Επαθλο Motocross θα ολοκληρωθεί με τους παρακάτω αγώνες:

15, 16/7 στη Βουλγαρία

16, 17/9 στη Βουλγαρία

21, 22/10 στην Ελλάδα.

  • Ο αγώνας Motocross που ήταν προγραμματισμένος να διεξαχθεί στις 6, 7/5/2000 στην Ελασσόνα, θα διεξαχθεί στην Πάτρα την ίδια ημερομηνία από τη Λέσχη ΑΟΔΠ.

ΜΕ ΤΡΙΑ τζιπ Lada Niva 4X4 l,7i, η Lada Hellas έδειξε την εκτίμησή της στο έργο των Ενόπλων Δυνάμεων. Τα τρία τζιπ δόθηκαν δωρεάν. Ενα σε κάθε Σώμα - σε τελετή που πραγματοποιήθηκε στη Ρωσική Πρεσβεία, ώστε να υπογραμμιστούν οι παραδοσιακά άριστες σχέσεις των δύο χωρών.

ΤΗΝ DAELLAS ΑΕ βράβευσε η Daewoo Motor για την ιδιαίτερα επιτυχημένη πορεία της στην αγορά. Η κορεατική εταιρία κατάφερε χάρη στην εδώ αντιπροσωπεία, να κατακτήσει μερίδιο 3,8% και αύξηση πωλήσεων κατά 127% σε σχέση με το 1998. Η Daellas είναι η πλέον επιτυχημένη αντιπροσωπεία της Daewoo στην Ελλάδα. Ο πρόεδρος της Daewoo, Γιουνγκ Κιμ, δήλωσε ότι η εμπιστοσύνη των Ελλήνων οδηγών σηματοδοτεί μια νέα φιλόδοξη εποχή για την πορεία της εταιρίας στη χώρα μας. Από την πλευρά του ο επικεφαλής της Daellas εξέφρασε τη βεβαιότητά του για τη συνέχιση της επιτυχίας το 2000, βεβαιότητα που στηρίζει στην υποστήριξη του εργοστασίου και στις επενδύσεις που έγιναν.

ΝΕΟΣ διευθύνοντας σύμβουλος και γενικός διευθυντής της FIAT Auto Hellas ανέλαβε ο κ. Γεράσιμος Δόριζας αντικαθιστώντας τον Λιονέλο Σμοκουίτα. Ο κ. Δόριζας έχει σπουδάσει Διοίκηση Επιχειρήσεων και έχει υπηρετήσει στη Nixdort Computers, στην Mercedes - Benz, στην Alfa Romeo, στην Toyota, ενώ υπήρξε πρόεδρος και διευθ. σύμβουλος της Fiat Auto Japan. Στόχος της νέας διοίκησης της Fiat, η κατάκτηση της πρώτης θέσης, η ποιοτική αναβάθμιση των λειτουργιών της εταιρίας, η αποτελεσματικότερη λειτουργία του δικτύου και η άψογη εξυπηρέτηση των πελατών.

ΝΕΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ χρηματοδότησης για τα αυτοκίνητα HONDA και MITSUBISHI, ανακοίνωσε ο όμιλος Σαρακάκη. Τα μοντέλα της HONDA: CIVIC, HR-V, CR-V και ACCORD και τα μοντέλα της MITSUBISHI: CARISMA, LANCER, COLT SPACE STAR, το PAJERO και τα επαγγελματικά ελαφρά φορτηγά L200, γίνονται ακόμα πιο εύκολα δικά σας με 0% προκαταβολή, 1η δόση σε ένα χρόνο άτοκα, εξόφληση έως και σε 72 δόσεις και επιτόκιο 1%. Επιπλέον προσφέρει ΔΩΡΕΑΝ ετήσια ασφαλιστική κάλυψη Οδικής Προστασίας, Ιατρικής και Προσωπικής Βοήθειας Οδηγού και Επιβατών από την INTERAMERICAN.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ