Παρασκευή 16 Απρίλη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Εγκαίνια χρωμάτων

Εργο του Κ. Μαρκόπουλου
Εργο του Κ. Μαρκόπουλου
Εγκαινιάζεται στις 22 του Απρίλη (7.30 μ.μ.) στην «έκφραση - γιάννα γραμματοπούλου» (Βαλαωρίτου 9Α), έκθεση έργων ζωγραφικής του Κώστα Μαρκόπουλου. Ο Κ. Μαρκόπουλος, ένας κατ' εξοχήν ανθρωποκεντρικός ζωγράφος, στην καινούρια του δουλιά παρουσιάζει τοπία της Αττικής από διάφορα σημεία του Υμηττού. Η ανθρώπινη μορφή δεν έπαψε ποτέ να τον ενδιαφέρει, αλλά δεν είναι πάντα το κυρίαρχο στοιχείο της ζωγραφικής του. Η παρουσία της υπάρχει, είτε υπαινικτικά, είτε ως μακρινή αχνή φιγούρα που εντάσσεται στο τοπίο. Η έκθεση θα διαρκέσει έως τις 8 του Μάη.

Εκθεση έργων του Αρι Στοΐδη εγκαινιάζεται στις 20 του Απρίλη (8 μ.μ.) στην γκαλερί «3» (Φωκυλίδου 3). Ο καλλιτέχνης χρησιμοποιεί μια πολύ παλιά κινέζικη τεχνική σε μια σύγχρονη εκδοχή της, παράγοντας με μια ελάχιστη συνήθως κίνηση κατασκευές-χώρους. Η έκθεση θα διαρκέσει έως τις 8 του Μάη.

Ζωγραφιές και σχέδια του Πέρη Ιερεμιάδη παρουσιάζονται στην έκθεση που εγκαινιάζεται στις 19/4 (8 μ.μ.) στην γκαλερί «Αστρα» (Καρυατίδων 8).

Εγκαινιάζεται στις 19 του Απρίλη (8 μ.μ.) στην αίθουσα τέχνης «Αέναον» (Αντερσεν 18, Κατεχάκη), έκθεση ζωγραφικής του Γιώργου Κατσώνη με τίτλο «Δώδεκα βήματα». Δεκατρία χρόνια μετά την τελευταία του έκθεση παρουσιάζει μια επιλογή τριάντα δύο έργων (τέμπερες, ακριλικά), μικρών διαστάσεων που καλύπτουν την περίοδο 1992-2002.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ