Πέμπτη 13 Μάη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Εξω πάμε καλά...

Με το πρώτο βραβείο της κατηγορίας τους τιμήθηκαν οι ταινίες «Ενα τραγούδι δε φτάνει» της Ελισάβετ Χρονοπούλου (βραβείο «Platinum» Καλύτερης Δραματικής Ταινίας) και «Γαμήλια Νάρκη» του Δημήτρη Ινδαρέ (βραβείο «Platinum» Καλύτερης Κωμωδίας) στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Χιούστον που πραγματοποιήθηκε τον περασμένο Απρίλη. Στο Φεστιβάλ συμμετείχαν περισσότερες από 500 ταινίες από 30 χώρες.

Η ταινία «Ενα τραγούδι δε φτάνει» θα συμμετάσχει επίσης στο «Troia Film Festival» της Πορτογαλίας στο διαγωνιστικό τμήμα, που γίνεται από τις 4-13/6/2004 και στο Φεστιβάλ του Κάρλοβι Βάρι (2-10/7) που θα προβληθεί στο πληροφοριακό τμήμα «Ορίζοντες».

Επίσης, στο διεθνές φεστιβάλ ανεξάρτητων κινηματογραφιστών του Ντάργουιν της Αυστραλίας (πραγματοποιήθηκε τον περασμένο Απρίλη), το βραβείο πρώτου ανδρικού ρόλου απέσπασε ο Δημήτρης Πιατάς, για την ερμηνεία του στην ταινία του Νικόλα Σπανού «Τρία πουλάκια κάθονται». Η ταινία πρωτοπροβλήθηκε στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης και στο Τελ Αβίβ. Παρόλ' αυτά δεν έχει βρει ακόμη γραφείο διανομής για να προβληθεί στις αίθουσες...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ