Παρασκευή 4 Ιούνη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΔΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ
ΑΝΕΚΔΟΤΑ ΚΑΙ ΟΜΟΛΟΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ

ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΓΙΑ... ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ: «Μάχη για την απομόνωση των κερδοσκόπων και τη διατήρηση σταθερών τιμών στην αγορά ενόψει Ολυμπιακών Αγώνων ξεκινά του υπουργείο Ανάπτυξης. Υπάρχουν σκέψεις και για τον καθορισμό ανώτατων τιμών σε ορισμένα προϊόντα» (Το πρώτο θέμα στον ΕΛ. ΤΥΠΟ).

ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΙΚΡΙΣΜΑ: «Εδώ πρέπει να αποδώσουμε εύσημα στον υπουργό Οικονομίας και Οικονομικών Γιώργο Αλογοσκούφη, διότι είναι ο πρώτος υπουργός που παραδέχτηκε πρόσφατα αυτό που οι περισσότεροι πολιτικοί κρύβουν με επιμέλεια. Οτι δηλαδή, η ακρίβεια στη χώρα μας σχετίζεται κυρίως με τα χαμηλά εισοδήματα και δευτερευόντως με τις τιμές. Είχε δε την τόλμη να ομολογήσει πως μόνο με την άνοδο των εισοδημάτων θα περιοριστεί αυτό το αίσθημα της ακρίβειας» (Από το κύριο άρθρο της ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗΣ).

ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ: «"Ισως να ήταν το δικό μου παιδί". Με αυτή τη σκέψη, 3.000 άνθρωποι είχαν προσέλθει έως χθες στα Εργαστήρια Ιστοσυμβατότητας και σε Κέντρα και Σταθμούς Αιμοδοσίας της χώρας για να δώσουν δείγμα αίματος προκειμένου να γίνουν δότες μυελού των οστών και να χαρίσουν τη ζωή στη μικρή Εμανουέλα από την Κρήτη και τον μικρό Γιώργο από τη Θεσσαλονίκη που χρειάζονται επειγόντως μεταμόσχευση (Το ρεπορτάζ στην ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ).

ΑΠΟ ΤΗ ΣΚΟΠΙΑ ΤΩΝ ΗΠΑ: «Ο γ.γ. του ΟΗΕ εισηγείται στο Συμβούλιο Ασφαλείας την άρση της απομόνωσης και των απαγορεύσεων από τους διεθνείς οργανισμούς για τα κατεχόμενα. Θεωρεί εμπόδιο στην αναζήτηση λύσης το "όχι" των Ελληνοκυπρίων και αφήνει αιχμές κατά του Τ. Παπαδόπουλου» (Το ρεπορτάζ στο ΕΘΝΟΣ).

ΑΣΦΑΛΕΙΑ MADE IN USA: «Συμφώνησε η κυβέρνηση στο παρασκήνιο - παρά τις επίσημες διαψεύσεις - στο πιεστικό αμερικανικό αίτημα να οπλοφορούν, ακόμα και μέσα στις Ολυμπιακές εγκαταστάσεις, οι φρουροί των Αμερικανών αθλητών. Επίσης, η Ελλάδα συγκατατέθηκε σε σχέδιο που προβλέπει άμεση κατάρριψη αεροπλάνου σε περίπτωση αεροπειρατείας» (Το ρεπορτάζ στα NEA).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ