Τετάρτη 9 Ιούνη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 34
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ
«Εμπόλεμη ζώνη» το αεροδρόμιο

Σε στρατοκρατούμενη περιοχή θα παραπέμπει, την περίοδο των Ολυμπιακών Αγώνων, το αεροδρόμιο Σπάτων, με την έντονη παρουσία 1.000 «σεκιουριτάδων» και άλλων τόσων ανδρών των ειδικών δυνάμεων της Ελληνικής Αστυνομίας.

Παράλληλα, την ίδια περίοδο, θα αυξηθούν και τα ήδη αυστηρά μέτρα ασφαλείας σε όλα τα επίπεδα, κάτι που για τους επιβάτες - εκτός όλων των άλλων - σημαίνει ότι θα πρέπει να προσέρχονται στο αεροδρόμιο, τουλάχιστον, 2,5 - 3 ώρες πριν από την προγραμματισμένη αναχώρηση της πτήσης.

Σχετικές ανακοινώσεις έκανε χτες η διοίκηση του αεροδρομίου, παρουσία του υπουργού Μεταφορών - Επικοινωνιών και του διοικητή της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας.

Οπως ανακοινώθηκε, σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης, θα «επιστρατευτούν» και τα στρατιωτικά αεροδρόμια Τανάγρας και Ελευσίνας για τη στάθμευση των αεροσκαφών, ενώ έτοιμα να υποστηρίξουν τη διακίνηση της Ολυμπιακής Οικογένειας και των υπόλοιπων επισκεπτών θα είναι και τα αεροδρόμια Θεσσαλονίκης και Ηρακλείου. Αποκλείστηκε το ενδεχόμενο να λειτουργήσει προσωρινά το πρώην αεροδρόμιο του Ελληνικού.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ