Παρασκευή 25 Ιούνη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΔΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ
ΠΡΟΣΓΕΙΩΣΗ

ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ: «Μαθαίνω πως το υπουργείο Υγείας θα εκπονήσει "χάρτη των ναρκωτικών" για να αποτυπωθεί η κατάσταση που επικρατεί στη χώρα και μειδιώ... Ολοι γνωρίζουμε ότι το πρόβλημα ξεκινά από τη διπλανή πόρτα και απλώνεται "ολοζώντανο" στα... σκαλιά του υπουργείου. Οι όποιες βαρύγδουπες εξαγγελίες επομένως είναι άλλα λόγια ν' αγαπιόμαστε. Τελεία και παύλα...» (η Βούλα Κεχαγιά στα «ΝΕΑ»).

ΜΙΑ ΠΟΛΗ ΧΑΜΕΝΗ: «Μία ολόκληρη πόλη έχει χαθεί από τα ναρκωτικά μέσα σε 13 χρόνια. Από το 1991 μέχρι και το 2003 αναφέρθηκαν συνολικά σε όλη την Ελλάδα 2.779 θάνατοι από τους οποίους βεβαιώθηκαν 2.639» (το ρεπορτάζ στο «ΕΘΝΟΣ»).

ΟΙ ΑΝΕΡΓΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ: «Αφού, λοιπόν, η σύσκεψη σε επίπεδο Κυβερνητικής Επιτροπής "αντιμετώπισε" το μείζον κοινωνικό και ανθρώπινο μέτωπο της ανεργίας με... ανακοίνωση απογραφής, συν μερικές καλές προθέσεις για προγράμματα κατάρτισης και επανακατάρτισης και μερικής απασχόλησης, είχαμε ανάλογη σύσκεψη και για την ακρίβεια! Οπότε, η κυβέρνηση έχει κάνει το καθήκον της έναντι της καθημερινότητας των πολιτών. Και μπορούμε να φύγουμε, υποθέτουμε, για τα μπάνια του λαού» (το σχόλιο στο «ΒΗΜΑ»).

ΟΠΩΣ ΤΑ ΜΠΡΟΚΟΛΑ: «Η εκπαίδευση έπαψε πια να είναι υπόθεση των σχολείων. Παραδόθηκε στα φροντιστήρια. Για να καταλάβει κανείς τι σημαίνει αυτό, αρκεί να λάβει υπόψη του ότι τα φροντιστήρια δεν υπάγονται στην αρμοδιότητα του υπουργείου Παιδείας, αλλά στις υπηρεσίες του υφυπουργού Εμπορίου. Η κατάσταση έφτασε στο απροχώρητο» (ο Θοδωρής Ρουμπάνης στο «ΕΘΝΟΣ»).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ