Παρασκευή 25 Ιούνη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 11
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ
Ευχαριστήριες κάρτες

Πρώτη κάρτα.

Ευχαριστούμε την οικογένεια Μητσοτάκη, γιατί σ' αυτήν χρωστάμε τη δήμαρχο, την υποψήφια πρωθυπουργό και την προς ώρας Ελληνίδα Αγκάθα Κρίστι. Ιδού τι μας αποκάλυψε: Κάτω από την πολυκατοικία μας μάς περιμένει πάντα ένας τρομοκράτης. Αυτός, λοιπόν, αφού λερώσει πρώτα τη φρεσκοβαμμένη μας πρόσοψη, θα τινάξει στον αέρα τα μυαλά του γέρου συνταξιούχου που φυτοζωεί στο υπόγειο. Υστερα θα σκοτώσει όλους τους μισθωτούς που κατοικούν στην ίδια πολυκατοικία, πριν προλάβουν και σκοτωθούν μόνοι τους εξαιτίας των μισθών που παίρνουν. Τέλος, θα εξοντώσει όλα τα περιστέρια στην ταράτσα, για να εκπληρώσει το όνειρό του να κάνει εκεί ανενόχλητος την ηλιοθεραπεία του. Αυτά είπε η Αγκάθα με αφορμή την παρουσίαση ενός βιβλίου για την τρομοκρατία, παρουσία του κυρίου Βουλγαράκη.

Δεύτερη κάρτα.

Ευχαριστούμε την πρωινή εκπομπή «Πρώτη γραμμή» της NET, γιατί μόλις εμφανιστεί συνδικαλιστής, και μάλιστα κομμουνιστής, οι δύο φιλισταίοι δημοσιογράφοι βρίσκουν αυτόματα το πεπρωμένο τους. Χάνουν κάθε είδος ψυχραιμίας και επιδίδονται στο γνωστό άθλημα μέσω του οποίου δε χάνεις ποτέ και με καμία κυβέρνηση την καρέκλα σου. Ας είναι καλά, γιατί κάθε μέρα μάς χαρίζουν ένα σοβαροφανές πρωινό με γέλια μέχρι δακρύων.

Τρίτη κάρτα.

Ευχαριστίες προς όλους τους υποψήφιους Προέδρους της κεχαριτωμένης μας Δημοκρατίας. Προσωπικά απ' όλους διαλέγω τη Γιάννα Αγγελοπούλου, μετά την εμφάνισή της στο κοινό της Νέας Υόρκης. Οχι μόνο τραγούδησε «I love you New York» αλλά παρουσίασε στην πίστα και τον άντρα της. Παρ' όλα αυτά, προτείνω όλοι οι υποψήφιοι να γίνουν Πρόεδροι της Δημοκρατίας και να σκορπίσουν στις τέσσερις άκρες του τόπου. Αυτή είναι μια ιδέα ακριβοδίκαιη, που λύνει μάλιστα το πρόβλημα της ανάπτυξης της περιφέρειας.


Του
Γιώργου ΚΑΚΟΥΛΙΔΗ


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ