Πέμπτη 5 Αυγούστου 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ ΚΑΠ
Το ΚΚΕ τάχθηκε ξεκάθαρα κατά

Δήλωση του Στ. Σκοπελίτη

Τους «κατεργάρηδες» της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, που αναληθώς θέλουν να εμφανίσουν ότι υπάρχει ομοφωνία όλων των κομμάτων στη Βουλή για την υλοποίηση των μέτρων της νέας ΚΑΠ, βάζει στη θέση τους ο βουλευτής του ΚΚΕ Σταύρος Σκοπελίτης.

Μετά την παρουσίαση των προθέσεων της κυβέρνηση στην Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου της Βουλής, για το πώς και πότε θα υλοποιηθεί η νέα ΚΑΠ με βάση τις σχετικές αποφάσεις στην ΕΕ, ο υπουργός Σ. Τσιτουρίδης καθώς και ο υφυπουργός Ευαγ. Μπασιάκος, έκαναν λόγο για ομοφωνία όλων των κομμάτων κατά τη σχετική συζήτηση στη Βουλή. Ο βουλευτής του ΚΚΕ σε σχετική δήλωσή του στο «Ρ» τονίζει τα ακόλουθα:

«Είναι γνωστό ότι το ΚΚΕ διαφώνησε με την ενδιάμεση αναθεώρηση της ΚΑΠ και της ΚΟΑ των λεγόμενων Μεσογειακών προϊόντων (ελαιόλαδο, βαμβάκι, καπνός) καθώς και με το χρόνο εφαρμογής τους. Τη διαφωνία του δε, αυτή, την κατέθεσε και στην τελευταία συνεδρίαση της αρμόδιας επιτροπής της Βουλής παρουσία του υπουργού Γεωργίας κ. Τσιτουρίδη. Υπό την έννοια αυτή, οι ισχυρισμοί, των κ. Τσιτουρίδη και Μπασιάκου, ότι όλα τα κόμματα είναι σύμφωνα με το χρόνο εφαρμογής της αναθεωρημένης ΚΑΠ, πέρα από το ότι είναι αναληθής, έχει σαν στόχο του να διαχύσει τις ευθύνες για την ολέθρια αυτή απόφαση. Ευθύνες βέβαια που ανήκουν στην κυβέρνηση, όπως και στην προηγούμενη κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ