Πέμπτη 19 Αυγούστου 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Νυστέρι σε Τζόρτζεβιτς

Σοκ με Τζόρτζεβιτς στον Ολυμπιακό

Sportidea

Σοκ με Τζόρτζεβιτς στον Ολυμπιακό
Ο Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς υποβλήθηκε χτες στην επέμβαση, που είχε προγραμματιστεί λόγω του προβλήματός του με τη ρήξη οπίσθιου χιαστού συνδέσμου.

Ο άσος του Ολυμπιακού χειρουργήθηκε από τον επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου της ΠΑΕ Λάκη Νικολάου, και σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για τουλάχιστον τρεις μήνες.

Οπως τόνισε ο Νικολάου, η επέμβαση ήταν ιδιαίτερα δύσκολη, πήγε καλά και ο «Τζόλε» θα πρέπει να προσέξει πολύ στη διάρκεια της αποθεραπείας.

Στο μεταξύ ο Ολυμπιακός στο πρώτο του φιλικό επί ισπανικού εδάφους έχασε από τη Λεβάντε στη διαδικασία των πέναλτι. Στην κανονική διάρκεια του αγώνα ο Ριβάλντο άνοιξε το σκορ για λογαριασμό των ερυθρολεύκων. Ο Βραζιλιάνος άσος στο 38' κατέβασε πανέμορφα την μπάλα με το στήθος, μπήκε στη μεγάλη περιοχή και με δεξί σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Στις αρχές της επανάληψης η ισπανική ομάδα μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και εκμεταλλευόμενη τις αλλαγές του Ντούσαν Μπάγεβιτς και τις πολλές απουσίες των ερυθρολεύκων, ισοφάρισε με τον Ρέτζι. Χαμόγελα όμως σκόρπισε η εμφάνιση του Χρήστου Πατσατζόγλου, ο οποίος αγωνίστηκε μετά από 17 μήνες. Στη διαδικασία των πέναλτι ο Ολυμπιακός έχασε με 4-3. Για τους ερυθρόλευκους ευστόχησαν οι Οκκάς, Καστίγιο και Μαυρογενίδης, ενώ ο Ρέζιτς έστειλε την μπάλα στο δοκάρι και ο Ανατολάκης νικήθηκε από τον αντίπαλο τερματοφύλακα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ