Παρασκευή 3 Σεπτέμβρη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΚΡΙΤΙΚΗ ΤΑΙΝΙΩΝ
ΡΟΣΟΜ ΜΑΡΣΑΛ ΘΑΡΜΠΕΡ
Dodgeball

Η ταινία, μας πληροφορούν οι διανομείς της, το πρώτο τριήμερο της προβολής της στην Αμερική, ήρθε πρώτη σε εισπράξεις (30 εκατ. δολάρια). Και κάνεις το σταυρό σου! Σκέφτεσαι πως κανένα Ινστιτούτο Καταναλωτών (ΙΝΚΑ) δεν μπορεί να σε σώσει, αν εσύ δεν αποφασίσεις να σωθείς! Αν δεν αποφασίσεις τι σου χρειάζεται και, στη συνέχεια, δεν ερευνάς τι αγοράζεις. Οσο εσύ θα γεμίζεις το καρότσι σου στα «πολιτιστικά» super market άκριτα και επιπόλαια, τόσο ετούτοι θα παράγουν νοθευμένα προϊόντα.

Ενα μικρό γυμναστήριο πάει για κλείσιμο. Ενα μεγαλύτερο γυμναστήριο θέλει να το απορροφήσει. Συγκροτούνται δυο ομάδες «Dodgeball» (ένα «σπορ» που η μια ομάδα προσπαθεί να εξοντώσει την άλλη σκοτώνοντάς την - αν αυτό είναι δυνατόν - με την μπάλα που την πετάει με δύναμη στον αντίπαλο).

Ακόμα και η παραπάνω υπόθεση θα μπορούσε να γίνει ταινία. Αν οι δημιουργοί της είχαν τέτοιο σκοπό. Ετούτοι θέλανε να την «πέσουνε» πάνω στους ανόητους και να τους κλέψουν το πορτοφόλι. Ελπίζουμε να μη βρεθούν τόσες χιλιάδες ανόητοι και στη χώρα μας και γίνει - κι εδώ - νούμερο 1 στο box office.

Παίζουν: Πίτερ ΛαΦλερ, Μπεν Στίλερ (και παραγωγός επίσης, παρακαλώ), Κριστίν Τέιλορ, Ριπ Τορν κ.ά.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ