Τετάρτη 8 Σεπτέμβρη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 28
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Αυστηρά μέτρα

Αυστηρά μέτρα εντός και εκτός γηπέδου για το σημερινό παιχνίδι μεταξύ Ελλάδας - Τουρκίας, θα λάβει η αστυνομία, φοβούμενη τυχόν επεισόδια. Κατά τη χτεσινή σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, αποφασίστηκε να λάβουν μέρος στα μέτρα περίπου 1.000 αστυνομικοί.

Επίσης, μέσα στους φιλάθλους αναμένεται να είναι και άντρες ιδιωτικών εταιριών φύλαξης (σεκιούριτι) που θα επιτηρούν τους φιλάθλους. Παράλληλα, θα σχηματιστούν τρεις ζώνες ελέγχου. Η πρώτη θα είναι στους σταθμούς του ΗΣΑΠ και των λεωφορείων, η δεύτερη γύρω από το γήπεδο και η τρίτη στις εισόδους του γηπέδου.

Απαγορευμένα αντικείμενα είναι τα κέρματα, οι αναπτήρες και παρόμοια που μπορεί να πεταχτούν στον αγωνιστικό χώρο. Ο κυριότερος έλεγχος θα είναι στα πανό καθώς στόχος είναι να μην περάσει οτιδήποτε μπορεί να προκαλέσει την τουρκική αποστολή, Υπενθυμίζεται ότι δε θα υπάρχουν στον αγώνα φίλαθλοι της τουρκικής ομάδας.

Από πλευράς Τροχαίας από τις 06:00 θα απαγορεύεται η στάση και η στάθμευση, ενώ από τις 6 το απόγευμα θα απαγορευτεί σταδιακά η κυκλοφορία στις οδούς: Καραολή και Δημητρίου, Σοφιανοπούλου, Εμμανουηλίδου, Κατσουλάκου, Δαβάκη, Πίνδου και Επονιτών. Τα μέτρα θα λήξουν μία ώρα μετά το τέλος του αγώνα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ