Τρίτη 14 Σεπτέμβρη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 24
ΠΑΙΔΕΙΑ
ΔΗΜΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ
Εγκαινιάστηκε το νέο κτίριο του 4ου Λυκείου

Ο αγώνας των γονιών, των φορέων της πόλης και του δήμου, μιας ολόκληρης δεκαετίας, έφερε τελικά αποτέλεσμα και χτες το πρωί εγκαινιάστηκε επίσημα το 4ο Λύκειο της Νίκαιας. Παρουσία του υφυπουργού Παιδείας Π. Καλού, ο οποίος έκανε τα εγκαίνια, του δημάρχου της πόλης Στέλιου Μπενετάτου, της πρώην δημάρχου Βέρας Νικολαΐδου, του Γιάννη Πατσιλινάκου βουλευτή ΚΚΕ, εκπροσώπων κομμάτων, των δημοτικών παρατάξεων της Νίκαιας, της νομαρχίας και του συλλόγου γονέων έγινε ο αγιασμός του νέου κτιρίου. Μέχρι τώρα οι μαθητές έκαναν μάθημα στην απογευματινή βάρδια του 6ου Λυκείου της πόλης.

Ανάμεσα στις δεκάδες ομιλίες χαρακτηριστική ήταν η υπενθύμιση από τον δήμαρχο Νίκαιας Στέλιο Μπενετάτο της τραγωδίας στο Μπεσλάν με θύματα μικρούς μαθητές και τόνισε πως «ο αγώνας για δημόσια και δωρεάν παιδεία πρέπει να συνοδεύεται και από τον αγώνα για ειρήνη σε όλο τον κόσμο».

Από την πλευρά του ο Γιάννης Πατσιλινάκος επισήμανε τους αγώνες του δήμου και των τοπικών φορέων για το χτίσιμο του νέου σχολείου και τόνισε πως το πρόβλημα της διπλοβάρδιας δεν έχει ακόμα λυθεί. Ο Γιάννης Πατσιλινάκος παραβρέθηκε επίσης στον αγιασμό του 1ου και 2ου Λυκείου και του 2ου Γυμνασίου Περάματος και του 1ου Λυκείου Κερατσινίου.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ