Σάββατο 18 Σεπτέμβρη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Υπόμνημα των συμβασιούχων ΥΠΠΟ

Υπόμνημα με τις θέσεις του για το θέμα των συμβασιούχων απέστειλε στον πρωθυπουργό και υπουργό Πολιτισμού, Κ. Καραμανλή, το Πανελλήνιο Σωματείο Εκτάκτου Προσωπικού του ΥΠΠΟ, με κοινοποίηση στα κόμματα της Βουλής και της Ευρωβουλής.

Στο υπόμνημα αναλύεται «το υφιστάμενο εργασιακό καθεστώς των συμβασιούχων στο ΥΠΠΟ» και διατυπώνονται οι θέσεις του σωματείου στην εφαρμογή του ΠΔ 164/04, υπογραμμίζοντας «την αντίδρασή» τους «στους χειρισμούς της διεύθυνσης του ΥΠΠΟ και στις προσπάθειές της να ερμηνεύει το ΠΔ». Το σωματείο προσθέτει ότι «στη φάση της διαδικασίας που θα κριθούν οι αιτήσεις των συναδέλφων μας ζητούμε να παραμείνουν στις εργασίες τους έως την ολοκλήρωση των διαδικασιών και την τοποθέτηση των υπαλλήλων στη θέση κατάταξής τους. Οι εργαζόμενοι στο ΥΠΠΟ δε θα επιτρέψουν να εφαρμοστεί μια πολιτική εκκαθαρίσεων» και γι' αυτό θα συγκληθεί έκτακτη Γενική Συνέλευση του σωματείου (23/9).

«Ζητάμε από τον πρωθυπουργό και υπουργό Πολιτισμού να λάβει όλες τις αναγκαίες πρωτοβουλίες για να μπορέσουν οι συμβασιούχοι του υπουργείου να έχουν μια οριστική και δίκαιη λύση στο πρόβλημα της εργασιακής και πολιτικής τους ομηρίας», καταλήγει το σωματείο.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ