Τετάρτη 3 Μάη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Βιβλίο
Bιβλιοπαρουσιάσεις
  • Οι εκδόσεις «Ιων» θα παρουσιάσουν αύριο (12.30 μμ) στη «Στοά του Βιβλίου» το βιβλίο του δρ., ερευνητή Σεισμολογίας στο Γεωδυναμικό Ινστιτούτο και στο Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών, Γεράσιμου Α. Παπαδόπουλου «Η πολιτική προστασία στην Ελλάδα - Αντιμετώπιση φυσικών και τεχνολογικών καταστροφών». Θα μιλήσει ο καθηγητής Γεωλογίας Σπύρος Παυλίδης.
  • Οι εκδόσεις «Καστανιώτη», αύριο (8μμ) στο βιβλιοπωλείο «Βιβλιορυθμός -Σαββάλα» (Ζωοδ. Πηγής 18) θα παρουσιάσουν το μυθιστόρημα του δημοσιογράφου Δημήτρη Κωνσταντάρα «Απόψε θα σου ορκιστώ πως σ' αγαπώ». Η παρουσίαση θα συνοδευτεί και με μουσικό πρόγραμμα.
  • Οι εκδόσεις «Πατάκη» (Ακαδημίας 65), αύριο (1μμ) θα παρουσιάσουν το νέο μυθιστόρημα της Μάιρας Παπαθανασοπούλου «Οι τοξικές ενώσεις του αρσενικού».Στις 8/5 (8μμ) στο Σύλλογο Συνταξιούχων Τραπέζης της Ελλάδος στη Θεσσαλονίκη (Τσιμισκή 43, 6ος όροφος) θα παρουσιάσουν τα ποιητικά βιβλία της Γιώτας Σιώκου «Η αναπαράσταση του ανέφικτου» και «Βαλς στα συντρίμμια (Γιουγκοσλαβία)».
  • Οι εκδόσεις «Κέδρος» στις 8/5 (8μμ) στη «Στοά του Βιβλίου» θα παρουσιάσουν το βιβλίο του Νίκου Θέμελη «Η ανατροπή», ενώ στις 10/5 (8μμ) το νέο λεύκωμα του σκιτσογράφου Στάθη (Σταυρόπουλος) «33 τραγούδια εικονογραφημένα». Θα παραβρεθούν οι Μίκης Θεοδωράκης, Λευτέρης Παπαδόπουλος, Ευγενία Φακίνου.
  • Οι εκδόσεις «Bell» στις 9/5 (7μμ) στη «Στοά του Βιβλίου» θα παρουσιάσουν το βιβλίο της Χάπερ Λη «Οταν σκοτώνουν τα κοτσύφια».

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ