Τρίτη 28 Σεπτέμβρη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΞΟΡΜΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΜΕ
Στην τελική ευθεία

Στην τελική ευθεία της πλατιάς οικονομικής εξόρμησης μπαίνουν οι δυνάμεις του Πανεργατικού Αγωνιστικού Μετώπου. Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει στη διάθεσή της η Εκτελεστική Γραμματεία του ΠΑΜΕ, λίγες ημέρες πριν ολοκληρωθεί η εξόρμηση, το 100% των οικονομικών στόχων που είχαν θέσει, έχουν καλύψει οι τοπικές γραμματείες Ζακύνθου, Λακωνίας, Αργολίδας, Κεφαλονιάς, Κορινθίας, Ηλείας, Ροδόπης, Εβρου, Αρτας και Θήβας.

Αντίστοιχα κοντά στην κάλυψη των οικονομικών τους πλάνων βρίσκονται οι τοπικές γραμματείες Αχαΐας, Κω, Σερρών, Κατερίνης, Καβάλας, Ξάνθης, Φθιώτιδας, Φωκίδας, Λιβαδειάς και Αρκαδίας.

Εκκληση της Δέσποινας Σκεντερίδου

Η ιδιωτική υπάλληλος Δέσποινα Σκεντερίδου, κάτοικος Θεσσαλονίκης, που με τον αριθμό 43751, βάσει της κλήρωσης του Λαϊκού Λαχείου, στις 19-06-02 είχε κερδίσει το αυτοκίνητο, στην προηγούμενη αντίστοιχη Λαχειοφόρο του ΠΑΜΕ, κατέθεσε για ενίσχυση του ΠΑΜΕ το ποσό των 50 ευρώ. Η Δέσποινα Σκεντερίδου κάνει έκκληση σ' όλους τους εργαζόμενους να στηρίξουν και οικονομικά το ΠΑΜΕ στις σημερινές δύσκολες, για το συνδικαλιστικό κίνημα, συνθήκες.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ