Κυριακή 17 Οχτώβρη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 5
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Για την οργάνωση της πάλης στο επόμενο διάστημα

Μεγάλη σύσκεψη συνδικάτων και συνδικαλιστών, μεθαύριο Τρίτη, στην Αθήνα

Μεγάλη ανοιχτή σύσκεψη συνδικάτων και συνδικαλιστών διοργανώνει, μεθαύριο Τρίτη 19 Οκτώβρη, στην Αθήνα, η Εκτελεστική Γραμματεία του ΠΑΜΕ. Η σύσκεψη θα γίνει στην αίθουσα του Συνδικάτου Οικοδόμων (Βερανζέρου 1, Πλατεία Κάνιγγος, στις 6.30 το απόγευμα.

Στη σύσκεψη, τα στελέχη του ΠΑΜΕ και οι συνδικαλιστές θα εξετάσουν το πρόγραμμα δράσης των ταξικών δυνάμεων για το επόμενο τρίμηνο και θα συζητήσουν για την προετοιμασία της συγκέντρωσης διεθνιστικής αλληλεγγύης, που προγραμματίζει το ΠΑΜΕ για την Κυριακή 31 Οκτώβρη.

Μπροστά στο χειμώνα, στην κατάθεση του κρατικού προϋπολογισμού και με δεδομένη την όξυνση των λαϊκών προβλημάτων (ακρίβεια, ανεργία, απολύσεις), οι δυνάμεις του ΠΑΜΕ ανεβάζουν τους ρυθμούς της δράσης τους, παίρνουν πρωτοβουλίες, οργανώνουν την πάλη τους στα βασικά μέτωπα πάλης, δουλεύουν για τη συσπείρωση ευρύτερων δυνάμεων γύρω από το ταξικό πλαίσιο διεκδικήσεων που προβάλλουν.

Με το ίδιο πνεύμα, το ΠΑΜΕ ενισχύει και τη διεθνιστική του δράση. Την Κυριακή 31 Οκτώβρη, η Εκτελεστική Γραμματεία διοργανώνει μεγάλη συγκέντρωση διεθνιστικής αλληλεγγύης για τους λαούς της Παλαιστίνης, της Κούβας, της Β. Κορέας. Η εργατική τάξη της χώρας μας στέκεται αλληλέγγυη στους λαούς που είναι στο στόχαστρο της ιμπεριαλιστικής επιθετικότητας.

Κεντρικός ομιλητής στη συγκέντρωση θα είναι ο γενικός γραμματέας της Γενικής Συνομοσπονδίας Εργατών Κούβας Πέντρο Ρος, ενώ θα παραβρεθούν και συνδικαλιστικοί ηγέτες από 31 χώρες του κόσμου.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ