Κυριακή 24 Οχτώβρη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΕΝΘΕΤΗ ΕΚΔΟΣΗ: "7 ΜΕΡΕΣ ΜΑΖΙ"
ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΣΚΑΚΙ
Νέα και Εκδηλώσεις

ΞΕΚΙΝΗΣΕ την περασμένη Παρασκευή στο κλειστό γυμναστήριο Μοσχάτου (Μιαούλη και Λεγάκη) το Πρωτάθλημα Γυναικών Αττικής και θα συνεχίζεται καθημερινά - η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό. Διοργανωτές είναι η Ενωση Σκακιστικών Σωματείων Νομού Αττικής, ο τοπικός δήμος και ο Σκακιστικός Ομιλος Μοσχάτου.

ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΕΣ διαλέξεις και εφέτος από την ΕΣΣΝΑ με τους κορυφαίους προπονητές της Αττικής, Αντρέα Τζερμιαδιανό, Ηλία Κουρκουνάκη, Αγγελο Βουλδή και Νίκο Καλέση. Κάθε προπονητική περιφέρεια περιλαμβάνει 12 περίπου δήμους - συνολικά 38 δήμους σε όλη την Αττική - και οι Σκακιστικοί Σύλλογοι, που ανήκουν στους Δήμους κάθε περιφέρειας, και θέλουν να φιλοξενήσουν σεμινάρια, να επικοινωνήσουν με την υπεύθυνη Κα Σαλταμάρα Εφη στα τηλέφωνα: 210.5764.418 και 6944-914867.

ΣΤΗΝ Α' ΕΘΝΙΚΗ Κατηγορία θα αγωνίζεται το 2005 ο Σκακιστικός Ομιλος Πάτρας. Στον ημιτελικό γύρο ο ΣΟ Πάτρας νίκησε τον ΝΟ Καλαμάτας 8,5 - 3,5 ενώ ο Ομιλος Φιλάθλων Ηρακλείου Κρήτης νίκησε τη Σκακιστική Ενωση Βόλου με 8-4. Στον τελικό οι νικήτριες ΣΟ Πάτρας και ΟΦΗ συναντήθηκαν πάλι και επικράτησε η Πάτρα με 8-4. Μερικά αποτελέσματα: Δημητριάδης Κ. - Λυριντζάκης 0-1, Κανελλόπουλος - Γρατσέας 0-1. Πούντζας - Μαρής 1-0. Μουρούτης - Βαρβεράκης 1-0 κ.ά.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ