Τρίτη 26 Οχτώβρη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Με το χρώμα - σύμβολο της Επανάστασης

Κάλεσμα όχι μόνο στους νεολαίους, αλλά σε κάθε εργάτη και υπάλληλο που θα πάρει μέρος στη συγκέντρωση «να έρθει ντυμένος από πάνω μέχρι κάτω στα κόκκινα», απευθύνει η Γραμματεία Νέων του ΠΑΜΕ. Χαρακτηριστική η δήλωση που έκανε στο «Ρ» η Βάσω Μουκάνου από τη Γραμματεία Νέων: «Οι νέοι εργάτες και οι νέες εργάτριες, οι νέοι άνεργοι, όλη η νεολαία πρέπει να είμαστε παρόντες στη Διεθνιστική Εκδήλωση Αλληλεγγύης, που διοργανώνει το ΠΑΜΕ στο γήπεδο Σπόρτιγκ. Πρέπει να είμαστε εκεί, για να ενώσουμε τη φωνή μας, την αγωνία μας και την αισιοδοξία μας για το μέλλον, μαζί με τους εκπροσώπους των εργατών από 17 χώρες του κόσμου, από τις 5 ηπείρους. Να φωνάξουμε για μια ακόμη φορά με το νεανικό μας παλμό ότι: "Ενας είναι ο εχθρός, ο ιμπεριαλισμός".

Την Κυριακή 31 του Οκτώβρη, στις 7.00 μ.μ., θα είμαστε όλοι κυριολεκτικά ντυμένοι στα κόκκινα. Γιατί θέλουμε να πλημμυρίσουμε το γήπεδο του Σπόρτιγκ με το χρώμα, που με απόλυτη βεβαιότητα δηλώνει το πάθος για ζωή και αγώνα. Με το χρώμα, που συμβολίζει την περήφανη επανάσταση του λαού της Κούβας, το χρώμα, που είναι βαμμένο το ανυποχώρητο βέλος στη σημαία της ηρωικής Παλαιστίνης. Με το χρώμα, που εμπνέει τον αγώνα των λαών του Βιετνάμ και της ΛΔ της Κορέας.

Θα φοράμε το κόκκινο της καρδιάς μας, που συμβολίζει τις θυσίες και το αίμα όλων των λαών, που αγωνίζονται ενάντια στα ιμπεριαλιστικά δεσμά, αλλά και διαμηνύει με αποφασιστικότητα ότι οι ιμπεριαλιστές δεν είναι ανίκητοι».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ