Τρίτη 9 Νοέμβρη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 36
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ - Α' ΕΘΝΙΚΗ
Στο ρετιρέ ο ΠΑΟ

Πέρασε άνετα από το Καυτατζόγλειο ενώ το ντέρμπι ΑΕΚ - Ολυμπιακού έμεινε στο μηδέν

Κωστένογλου και Οκκάς στο ντέρμπι του ΟΑΚΑ

Sportidea

Κωστένογλου και Οκκάς στο ντέρμπι του ΟΑΚΑ
Ικανοποίηση - στον έναν ή άλλο βαθμό - έφερε στους τρεις του πάλαι ποτέ ΠΟΚ, η ισοπαλία του ντέρμπι. Περισσότερο όλων χάρηκε ο Παναθηναϊκός, αφού την ίδια ώρα κέρδιζε τον Ηρακλή και έτσι «σκαρφάλωνε» στην κορυφή. Πάντως και οι αντίπαλοι στο ΟΑΚΑ, δεν έδειξαν, εντός παιδιάς, να στεναχωριούνται ιδιαίτερα. Κέρδος η παρουσία και η συμπεριφορά του κόσμου, τον οποίο όμως δε φρόντισαν ν' αποζημιώσουν με την απόδοση τους ΑΕΚ και Ολυμπιακός.

Ηταν ένα παιχνίδι σκοπιμότητας που δύσκολα θα το θυμάται κάποιος, το πολύ μετά από μια βδομάδα... Περισσότερο ευχαριστημένη - βάση των δεδομένων - η γηπεδούχος. Η διαφορά κλάσης με τους «ερυθρόλευκους», δεν αποτυπώθηκε στο γήπεδο και έτσι ικανοποίησε όλους τους στόχους της. Δεν έχασε - ούτε το ματς, ούτε την επαφή με την κορυφή (έστω και αν είναι πλέον δεύτερη), γέμισε το στάδιο άρα και το ταμείο και συνεχίζει την πορεία που έχει χαράξει. Θετική η στάση της συντριπτικής πλειοψηφίας των φιλάθλων, έστω και απόντος του «αντίπαλου δέους». Επίσης της διοίκησης που αντιμετώπισε άμεσα τη μοναδική παραφωνία (πέταγμα μπουκαλιού από κάποιον ηλίθιο στον Ριβάλντο, όταν όλοι το χειροκροτούσαν). Ο «μάγκας» συνελήφθη και του απαγορεύτηκε η παρουσία στο γήπεδο για φέτος. Πάντως οι αρμόδιοι θα πρέπει να σκεφτούν ότι το γήπεδο, είναι για όλους. Ενα ευρώ το μπουκάλι το νερό αναγκάζει τους μη κατέχοντες σε δίψα ή περιορισμό. Νισάφι πια.

Στην αντίπερα όχθη δεν... έβαλαν τα κλάματα αλλά δε χάρηκαν κιόλας. Ο Ολυμπιακός ήταν το φαβορί και - σε συνδυασμό με την απόδοση - το αποτέλεσμα άφησε πικρή γεύση. Ενδεικτική της ψυχολογίας είναι η διάσταση που δημιουργήθηκε ανάμεσα σε Μπάγεβιτς και Ριβάλντο, έστω και αν (με διοικητική παρέμβαση) πασπαλίστηκε. Ο Βραζιλιάνος μίλησε, με προφανή αποδέκτη, για ανάγκη «αλλαγής στιλ» και 5η θέση με ανάλογη εικόνα. Χτες όμως, υποτίθεται ότι επιχείρησε να τα μαζέψει (ύστερα από συνάντηση με προπονητή και διοίκηση) αλλά ουσιαστικά τα επανέλαβε. Απλά πρόσθεσε: «Αυτές ήταν οι απόψεις μου. Δεν ήθελα να θίξω τον προπονητή μου ούτε και κάποιον συμπαίκτη μου»...

Ο Παναθηναϊκός, στο Καυτατζόγλειο, έκανε μια... επίσημη προπόνηση. Ο Ηρακλής δεν ήταν ικανός να τον κοντράρει και εύκολα οι «πράσινοι» έφτασαν στο 4 - 0 και την πρωτιά. Στην τρίτη θέση φιγουράρει η Ξάνθη που επικράτησε της Χαλκηδόνας, ενώ συνεχίζεται η κατρακύλα του ΠΑΟΚ, που έχασε εντός έδρας από τον Εργοτέλη.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Μοίραζαν τσάντες με ...πυρομαχικά μέσα στο γήπεδο (2010-03-25 00:00:00.0)
Τανγκό με τον τίτλο (2008-03-25 00:00:00.0)
Εξοδος κινδύνου (2006-09-17 00:00:00.0)
Η μοναξιά της κορυφής (2003-12-02 00:00:00.0)
Ενας ήρθε... ένας έφυγε (2003-07-02 00:00:00.0)
Πράσινη ρακέτα, κόκκινη περιφέρεια (1996-02-21 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ