Πέμπτη 18 Νοέμβρη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 36
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΟΥΛΕΜΠ ΚΑΠ - FEL
Πεντάδα νικών

Συνολικά 5 νίκες από τις οποίες οι τρεις προήλθαν στο ΟΥΛΕΜΠ ΚΑΠ και οι δυο στην FEL, αλλά παράλληλα και δυο ήττες, μια σε κάθε διοργάνωση, ήταν τα αποτελέσματα της συμμετοχής των ελληνικών ομάδων στα ευρωπαϊκά κύπελλα.

Συγκεκριμένα, στο ΟΥΛΕΜΠ ΚΑΠ ο Μακεδονικός, χωρίς τον Αργύρη Πεδουλάκη στον πάγκο (έμεινε στην Αθήνα για προληπτικές ιατρικές εξετάσεις), συνέχισε τη νικηφόρα πορεία του, επικρατώντας στη Γερμανία της Μπάμπεργκ με 70-65. Ο Αρης έκανε περίπατο στο Αλεξάνδρειο, συντρίβοντας την Τουρκ Τέλεκομ με 97-58. Δεύτερη συνεχόμενη νίκη και πάλι εκτός έδρας για τον ΠΑΟΚ, που πέρασε από τη Γαλλία, νικώντας την Γκραβελίν με 80-73. Αντίθετα, το Μαρούσι, πραγματοποιώντας άσχημη εμφάνιση, γνώρισε την ήττα με 94-71 από τη Ζαντάρ στη Χάλα Γιάζινε.

Στη FEL, Ηρακλής και Ιωνικός Ν.Φ./Αμαλιάδας ήταν οι κερδισμένοι, αφού επικράτησαν της ΚΚ Βελιγραδίου με 89-79 και της βελγικής Πεπίνστερ με 82-77. Αντίθετα, η Ολύμπια Λάρισας παρά το ντεμπούτο του Βαγγέλη Αλεξανδρή στον πάγκο δεν τα κατάφερε απέναντι στη Χάποελ Τελ Αβίβ, από την οποία ηττήθηκε με 81-78.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ