Κυριακή 9 Γενάρη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Η... ετοιμότητα

Απροκάλυπτα εμπαίζει η κυβέρνηση της ΝΔ τους χιλιάδες συνταξιούχους της χώρας. Δε φτάνει που με ευθύνη των κυβερνήσεων ΝΔ - ΠΑΣΟΚ επιβλήθηκε το χαράτσι του ΛΑΦΚΑ, που οδήγησε σε απώλειες εκ μέρους των συνταξιούχων ύψους 60 δισ. δραχμών το χρόνο. Δε φτάνει η ταλαιπωρία που έχουν υποστεί τις τελευταίες μέρες του χρόνου χιλιάδες συνταξιούχοι για να υποβάλουν αιτήσεις για τα αναδρομικά, τους κοροϊδεύουν και από πάνω.

Ετσι, παρά τις εξαγγελίες της κυβέρνησης ότι τα Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών θα κάνουν δεκτές τις αιτήσεις των συνταξιούχων, συνταξιούχος του ΙΚΑ κατήγγειλε επώνυμα στο «Ριζοσπάστη», ότι στις 3 Γενάρη προσπάθησε να υποβάλλει αίτηση στο ΚΕΠ του Συντάγματος, που όμως δεν έγινε δεκτή γιατί όπως ισχυρίστηκαν οι υπεύθυνοι έχει λήξει η προθεσμία υποβολής. Σημειώνεται, ότι ο συνταξιούχος ήταν 87 ετών και με 67% ποσοστό αναπηρίας!

Κατά τ' άλλα, την ίδια μέρα, που «έτρωγε πόρτα» ο υπερήλικος συνταξιούχος, το υπουργείο Εσωτερικών, με ανακοίνωσή του, περηφανεύονταν για την «ετοιμότητα»... των ΚΕΠ να εξυπηρετήσουν τους συνταξιούχους.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ