Τρίτη 11 Γενάρη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 24
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΛΑΡΙΣΑ
Τραγικό τέλος 16χρονου

Αδικο και αδόκητο τέλος βρήκε τα ξημερώματα της Κυριακής ένα 16χρονο αγόρι, στη Λάρισα, όταν τον παράσυρε στην άσφαλτο ένα αυτοκίνητο, που σύμφωνα με μαρτυρίες έτρεχε με ιλιγγιώδη ταχύτητα και στη συνέχεια ο οδηγός του τον εγκατέλειψε αιμόφυρτο στην άσφαλτο. Πρόκειται για τον μαθητή Δημήτρη Κατσαρέλη και το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στις 2:15 μετά τα μεσάνυχτα, όταν ο άτυχος 16χρονος μαζί με ένα φίλο του γυρίζοντας από διασκέδαση στα σπίτια τους, αναγκάστηκαν να κατέβουν στο δρόμο από το πεζοδρόμιο της οδού Φαρσάλων όπου περπατούσαν καθώς ένα αυτοκίνητο που ήταν σταθμευμένο πάνω σ' αυτό, εμπόδιζε την προσπέλασή τους. Εκείνη τη στιγμή περνούσε και το αυτοκίνητο που τον παρέσυρε βρίσκοντας ακαριαίο θάνατο.

Ο οδηγός του αυτοκινήτου, ένας 37χρονος αγρότης, παραδόθηκε τελικά στην Αστυνομική Διεύθυνση Λάρισας, χτες το μεσημέρι και παραδέχτηκε ότι παρέσυρε και εγκατέλειψε στην άσφαλτο τον μαθητή.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η οδός Φαρσάλων όπου σημειώθηκε το δυστύχημα, είναι ο δρόμος που οδηγεί στα νυχτερινά μαγαζιά της Λάρισας, γεγονός που τον καθιστά και ιδιαίτερα επικίνδυνο, κυρίως, το Σαββατοκύριακο. Δεδομένου ότι κατά καιρούς στο συγκεκριμένο δρόμο σημειώνονται πολλά ατυχήματα, γίνεται επιτακτική ανάγκη η Τροχαία, αντί να επιδίδεται στην εισπρακτική τακτική των κλήσεων, να λάβει μέτρα για την ασφάλεια των διερχόμενων πεζών και οδηγών τόσο στη συγκεκριμένη οδό, όσο και όπου αλλού υπάρχει ανάλογο πρόβλημα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ