Τετάρτη 19 Γενάρη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 7
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Εκδηλώσεις ΚΟ προς τιμήν του 17ου Συνεδρίου

Σειρά συγκεντρώσεων για την παρουσίαση και συζήτηση των Θέσεων της ΚΕ του ΚΚΕ για το 17ο Συνέδριο, αλλά και άλλων θεματικών εκδηλώσεων προς τιμήν του Συνεδρίου, διοργανώνονται τις αμέσως επόμενες μέρες. Συγκεκριμένα:

Σήμερα, Τετάρτη

- Στις 6.30 μ.μ., στο Πνευματικό Κέντρο από την ΚΟ Γαλατσίου του ΚΚΕ. Η παρουσίαση των Θέσεων θα γίνει από τον Ορέστη Κολοζώφ, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

- Στις 6.30 μ.μ., στο Ραδιομέγαρο (Αφοί Μπούλη) από την ΚΟ Μεσολογγίου του ΚΚΕ. Η παρουσίαση των Θέσεων θα γίνει από τον Σπύρο Χαλβατζή, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

- Περιοδεία στην Ημαθία πραγματοποιεί σήμερα κλιμάκιο στελεχών του ΚΚΕ με επικεφαλής τον Χάρη Χουρδάκη, μέλος του Τμήματος Υγείας της ΚΕ του ΚΚΕ. Στις 10 π.μ. θα επισκεφθεί το Ειδικό Σχολείο Αλεξάνδρειας και στις 12 το μεσημέρι το Ειδικό Σχολείο Βέροιας. Στη συνέχεια στις 5 το απόγευμα θα δώσει συνέντευξη Τύπου στο τουριστικό περίπτερο ΕΛΗΑ στη Βέροια. Θέμα της συνέντευξης είναι οι εξελίξεις στην Πρόνοια και στην Ειδική Αγωγή και η πρόταση του ΚΚΕ.

Αύριο, Πέμπτη

- Στις 7 μ.μ., σε συγκέντρωση για τις εξελίξεις στην Παιδεία στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Καλλιθέας, θα μιλήσει ο Νίκος Ζώτος.

Την Παρασκευή 21/1

- Στις 7 μ.μ., στην αίθουσα του Ε΄ Διαμερίσματος από την ΚΟΒ Αγ. Σοφίας Πειραιά. Η παρουσίαση των Θέσεων θα γίνει από την Ελένη Μπέλλου, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

Το Σάββατο 22/1

- Στις 7 μ.μ., η ΚΟ Δανίας του ΚΚΕ διοργανώνει εκδήλωση στην αίθουσα εκδηλώσεων της Ομοσπονδίας Οικοδόμων στην Κοπεγχάγη. Την εκδήλωση θα χαιρετίσει και η ΓΓ του ΚΚ στη Δανία, Μπέτι Κάρλσον.

- Στις 6.30 μ.μ., στη Βέροια σύσκεψη πολιτικών προσφύγων. Η εκδήλωση θα γίνει στα γραφεία του παραρτήματος του συλλόγου.

Την Κυριακή 23/1

-- Στις 10.30 π.μ., στο Πολιτιστικό Κέντρο «Βίλα Κώνστα» (οδός Λουκή Ακρίτα), από την ΚΟΒ Ν. Ερυθραίας του ΚΚΕ. Η παρουσίαση των Θέσεων θα γίνει από τον Στρατή Κόρακα, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

- Στις 11 π.μ., στο παλαιό δημαρχείο από τις ΚΟΒ Χαλανδρίου του ΚΚΕ. Η παρουσίαση των Θέσεων θα γίνει από τον Μπάμπη Αγγουράκη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

- Στις 7 μ.μ., στο ξενοδοχείο «Διαμαντίδης» από την Αχτιδική Επιτροπή Λήμνου του ΚΚΕ. Η παρουσίαση των Θέσεων θα γίνει από τον Σταύρο Σκοπελίτη, βουλευτή του Κόμματος.

- Στις 11 π.μ. στην καφετερία «SIBA» (πλατεία Κανάρια), από την ΚΟ Κορυδαλλού. Η παρουσίαση θα γίνει από τον Γιώργο Τούσσα, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

- Στις 10.30 π.μ., στα γραφεία της ΚΟΒ Καμινίων (πλατεία πρώην ψυγείων ΛΟΥΞ). Η παρουσίαση θα γίνει από την Ελπίδα Παντελάκη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

Τη Δευτέρα 24/1

- Στις 7 μ.μ. από την ΚΟΒ Π. Φαλήρου του ΚΚΕ στο Πνευματικό Κέντρο Παλαιού Φαλήρου. Η παρουσίαση των Θέσεων θα γίνει από την Χρύσα Κακουλίδου, μέλος της ΕΠ της ΚΟΑ.

- Στις 6.30 μ.μ., στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου από την ΚΟ Κερατσινίου. Η παρουσίαση θα γίνει από τον Νίκο Σοφιανό, μέλος της ΚΕ και Γραμματέα της ΚΟΠ του ΚΚΕ.

- Στις 6 μ.μ., στην αίθουσα εκτελωνιστών (Τσαμαδού και Ηρώων Πολυτεχνείου) από την ΚΟΒ Β΄ Διαμερίσματος Πειραιά σύσκεψη γυναικών. Θα μιλήσει η Αιμιλία Αγκαβανάκη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

- Στις 6.30 μ.μ., στο Δημαρχείο Δραπετσώνας από την τοπική ΚΟΒ. Η παρουσίαση θα γίνει από την Ελπίδα Παντελάκη.

Την Τετάρτη 26/1

- Στις 7 μ.μ., στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Πειραιά από την Αχτίδα Εργατοϋπαλλήλων της ΚΟΠ. Η παρουσίαση των Θέσεων θα γίνει από τον Σπύρο Χαλβατζή, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

- Στις 6.30 μ.μ., στα γραφεία της ΚΟΒ Π. Κοκκινιάς (Αγ. Αναργύρων 38). Η παρουσίαση θα γίνει από τον Κώστα Τζατζάνη, μέλος της ΕΠ της ΚΟΠ του ΚΚΕ.

Το Σάββατο 29/1

- Στις 8 μ.μ., στο κέντρο «Δαμασκός» στην Παλαιοπαναγιά Ναυπάκτου, η συνεστίαση της ΚΟ Ναυπάκτου του ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ