Σάββατο 22 Γενάρη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
Επιλογές
Μουσικές βραδιές

Φίλιππος Πλιάτσικας, Λαυρέντης Μαχαιρίτσας και Διονύσης Τσακνής
Φίλιππος Πλιάτσικας, Λαυρέντης Μαχαιρίτσας και Διονύσης Τσακνής

Η Δέσποινα Ολυμπίου συναντιέται και σήμερα με τα Κίτρινα Ποδήλατα (Γιώργος και Αλέξανδρος Παντελιάς) στο «Μετρό» (Γκύζη και Κάλβου 83). Στα δύο διήμερα (21-22 και 28-29/1, παρουσιάζουν ένα πρόγραμμα με επιλογές από την προσωπική τους δισκογραφία μαζί με διασκευές αγαπημένων ελληνικών και ξένων τραγουδιών. Κρατήσεις: τηλ. 210.6439.089.

  • Ο Διονύσης Τσακνής, ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας και ο Φίλιππος Πλιάτσικας ξεδιπλώνουν ροκ βραδιές στο «Σταυρό του Νότου» (Φραντζή και Θαρύπου 35-37, Ν. Κόσμος, 210.9226.975), κάθε Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο (10.30 μ.μ.).
  • Ο δεξιοτέχνης Σωκράτης Σινόπουλος με τις λύρες, το λαούτο και το τσέλο του συνοδεύει την Κατερίνα Παπαδοπούλου σε τραγούδια της ελληνικής παράδοσης και ανθολογούν αποσπάσματα από ένα «Κινέζικο Τετράδιο», σήμερα (10 μ.μ.), στην «Αλλη Οχθη» (Αρτεμωνος 9, Ν. Κόσμος). Αύριο, στον ίδιο χώρο τραγουδά η Μάρθα Φριτζήλα.
  • Ο Δημήτρης Ψαριανός, ο Νίκος Ανδρουλάκης και η Αννα Καραγεωργιάδου ερμηνεύουν τη συλλογή τραγουδιών «Το τραγούδι γυμνό», που επιμελήθηκε ο Κώστας Κωτούλας, σήμερα, στον «Ηλίανθο» (Μ. Αλεξάνδρου 30, Μεταξουργείο, τηλ. 210.5244.661).
  • Σήμερα, στο «Μπαράκι του Βασίλη» (Διδότου 3, Κολωνάκι» εμφανίζονται τα «Παλαιϊνά Σεφέρια» με κρητική μουσική και δικά τους κομμάτια.
  • Ο Blaine L. Reininger των θρυλικών «Tuxedomoon» εμφανίζεται και σήμερα στο «Επί Κολωνώ» (Ναυπλίου 12, Κολωνός).
  • Ο συνθέτης και ερμηνευτής Χρήστος Αλεξόπουλος εμφανίζεται αύριο στο Μικρό Μουσικό Θέατρο (Βεΐκου 33, Κουκάκι).
  • Οι Mickey Pantelous & the Chess-mates εμφανίζονται την Κυριακή στο «Αλάβαστρον».
  • Ρεσιτάλ τραγουδιού του Χρήστου Θηβαίου με τη συνοδεία δύο πιάνων, των Σταύρου Λάντσια και Τάκη Φαραζή, τη Δευτέρα, στην αίθουσα «Φ. Νάκας» (Ιπποκράτους 41).
  • Συναυλία με έργα που γράφτηκαν ειδικά γι' αυτόν (Θ. Αντωνίου, Α. Μπαλτάς, Σ. Σέργη, Απ. Δημητρακόπουλος κ.ά.) δίνει ο βιολονίστας Κώστας Αναστασόπουλος στο Πολιτιστικό Κέντρο «Δαΐς» (Μεσογείων 151, Παράδεισος Αμαρουσίου), τη Δευτέρα (8.30 μ.μ.).

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ