Σάββατο 5 Φλεβάρη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ «LEDRA MARRIOTT»
Οργιο εργοδοτικών εκβιασμών

Σε ένα όργιο εκβιασμών σε βάρος των εργαζομένων επιδόθηκε η εργοδοσία του ξενοδοχείου «LEDRA MARRIOTT», πριν και κατά τη διάρκεια των αρχαιρεσιών στο Σωματείο Εργαζομένων, που πραγματοποιήθηκαν την περασμένη Πέμπτη, προκειμένου αυτό να περάσει στα χέρια των ανθρώπων της.

Εχοντας να αντιμετωπίσουν την εργοδοσία και τους συνδικαλιστές της, οι δυνάμεις της «Δημοκρατικής Αγωνιστικής Συνεργασίας» έδωσαν με συνέπεια τη μάχη, για να παραμείνει το σωματείο όπλο στα χέρια των εργαζομένων ενάντια στην επίθεση κυβέρνησης - ξενοδόχων, όπως έκαναν και όλο το προηγούμενο διάστημα. Κατέλαβαν τις 3 από τις 7 έδρες στο ΔΣ και εξέλεξαν 1 αντιπρόσωπο για την Ομοσπονδία Επισιτισμού - Τουρισμού και 1 για το Εργατικό Κέντρο Αθήνας. Το «Ενωτικό Ψηφοδέλτιο» που απαρτίζεται από ένα εργοδοτικό συνονθύλευμα, με πρώτη και καλύτερη την ΠΑΣΚΕ, κατέλαβε τις υπόλοιπες έδρες και εξέλεξε 1 αντιπρόσωπο για την Ομοσπονδία και 1 για το ΕΚΑ.

Μάλιστα ήταν τέτοια η λύσσα της εργοδοσίας που ανάγκασε υποψήφιο της ΔΑΣ, μετά από πλήθος εκβιασμών που του ασκήθηκαν, να παραιτηθεί από την υποψηφιότητά του την ημέρα των αρχαιρεσιών. Οι δυνάμεις της ΔΑΣ δηλώνουν ότι θα συνεχίσουν να δίνουν τη μάχη, υπερασπιζόμενες τα συμφέροντα των εργαζομένων, ενάντια στην εργοδοσία και τον εργοδοτικό συνδικαλισμό.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ