Σάββατο 5 Φλεβάρη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΕΟΤ
Πρακτική αποκλεισμών

Ακόμη ένα περιστατικό αντισυνδικαλιστικής συμπεριφοράς χρεώνεται η ΔΑΚΕ στο Σύλλογο Υπαλλήλων του ΕΟΤ, που επιχείρησε να αποκλείσει μέλος του ΔΣ του σωματείου, που εκλέγεται με την «Αγωνιστική Συνεργασία», από συνάντηση για τα θέματα των μονίμων υπαλλήλων αορίστου χρόνου του Οργανισμού.

Σε σχετική καταγγελία η παράταξη επισημαίνει χαρακτηριστικά: «Η ηγετική ομάδα της ΔΑΚΕ/ΕΟΤ και οι πέριξ αυτής μάλλον έλυσαν το ιδιοκτησιακό, τουλάχιστον όσον αφορά το επί της οδού Τσόχα "οικόπεδο" (στην προκειμένη περίπτωση οικόπεδο είναι ο Σύλλογος Υπαλλήλων ΕΟΤ). Αυτό μαρτυρά η μέχρι σήμερα προσπάθεια αποκλεισμού ακόμα και από το δικαίωμα της ενημέρωσης, εκλεγμένου μέλους του ΔΣ αλλά και της πλειοψηφίας των συναδέλφων (όσων βεβαίως δε διαθέτουν τις κατ' αυτούς προδιαγραφές)».

Η συνδικαλίστρια της ΔΑΣ έμαθε τυχαία για τη συνάντηση του ΔΣ, των εργαζομένων και δικηγόρου που ασχολείται με τα θέματά τους, στο γραφείο του τελευταίου, την Πέμπτη, καθώς κανένας από το ΔΣ δεν την ενημέρωσε. Ωστόσο το θέμα δεν έληξε εκεί. Οταν η Π. Σταυροπούλου πήγε στη συνάντηση αντιμετώπισε τη... διαμαρτυρία του προέδρου του Συλλόγου ο οποίος και αποχώρησε από τη συνάντηση! «Οφείλουν να απαντήσουν. Τι προσπαθούν να κρατήσουν στην αδιαφάνεια; Από ποιους και γιατί;», υπογραμμίζεται στην ανακοίνωση της παράταξης που καταλήγει: «Εκλογές έρχονται, μαυρίστε τους»!


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ