Τετάρτη 9 Φλεβάρη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΔΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ
ΥΠΟ-ΓΡΑΜΜΙΣΕΙΣ
Με σφραγίδα ΓΣΕΕ

«Η νέα εισοδηματική πολιτική δεν αναμένεται να τροφοδοτήσει εντάσεις και απεργιακές κινητοποιήσεις (...) οι μισθοί στο δημόσιο τομέα συμπορεύονται με τις αναπροσαρμογές αποδοχών για τους εργαζόμενους στον ιδιωτικό τομέα (...) δηλαδή για πρώτη φορά θα υπάρχει μια ενιαία εισοδηματική πολιτική για τους 600.000 υπηρετούντες στο Δημόσιο, με τα 3.000.000 και πλέον που απασχολούνται στον ιδιωτικό τομέα, οι αυξήσεις των οποίων έχουν τη σφραγίδα της ΓΣΕΕ» (ο Νίκος Νικολάου στην ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ).

Με ολική επιτήρηση

«Η επιτήρηση μεγάλων εκδηλώσεων και συγκεντρώσεων, ο εξ αποστάσεως εντοπισμός υπόπτων συμπεριφορών, αντικειμένων και υλικών αλλά και η συστηματική παρακολούθηση των καιρικών φαινομένων, αποτελούν τις σημαντικότερες από τις προτεραιότητες που έθεσε χτες η Ευρωπαϊκή Επιτροπή στο πλαίσιο ενός εντυπωσιακά φιλόδοξου προγράμματος ταυτόχρονης προστασίας των Ευρωπαίων από τρομοκρατία και... τσουνάμι» (η είδηση στην ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ).

Ολοταχώς στο Μεσαίωνα

«Αν και έχουν περάσει 196 χρόνια από τη γέννησή του, ο Κάρολος Δαρβίνος πρωταγωνιστεί σήμερα στα εκπαιδευτικά πράγματα των ΗΠΑ (...) οι αντιπαραθέσεις με επίκεντρο τη Θεωρία της Εξέλιξης των Ειδών έχουν αναζωπυρωθεί στις σχολικές αίθουσες 17 Πολιτειών. Η πιθανότητα μάλιστα να αρχίσει από τον Σεπτέμβριο να διδάσκεται στο Κάνσας η "επιστήμη" της Δημιουργίας, θα σηματοδοτήσει μια ιστορική νίκη κατά της δαρβινικής θεωρίας» (το ρεπορτάζ στο ΕΘΝΟΣ).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ