Πέμπτη 18 Μάη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 35
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΑΟ
Περί διαδοχών... ανάγνωσμα

Αβέβαιο το μέλλον του Γιάννη Κυράστα στον ΠΑΟ
Αβέβαιο το μέλλον του Γιάννη Κυράστα στον ΠΑΟ
Διαδοχή προέδρου ή προπονητή στον Παναθηναϊκό; Κανείς δεν ξέρει τίποτα στο «τριφύλλι». Μια η αποχώρηση του Γιάννη Κυράστα από τον πάγκο του ΠΑΟ, μια οι δηλώσεις του προέδρου του συλλόγου, Γιώργου Βαρδινογιάννη, από τις Ηνωμένες Πολιτείες, έχουν δημιουργήσει ποικίλα συναισθήματα στην Παιανία.

Ο πρόεδρος του αθηναϊκού σωματείου, μετά τα 20 χρόνια παρουσίας στην ηγεσία της ομάδας, έκανε σε κυριακάτικη εφημερίδα δηλώσεις που άναψαν φωτιές στο «πράσινο στρατόπεδο». «Οταν επιστρέψω στην Αθήνα θα τα πούμε. Πιθανόν μαζί με τον προπονητή φύγει και πρόεδρος (γέλια). Οσο είμαι εγώ πρόεδρος, ο Κυράστας θα είναι προπονητής. Εγώ δεν κάνω συμβιβασμούς. Δεν έκανα ποτέ. Εμαθα να χτίζω τις ομάδες λιθαράκι - λιθαράκι. Θυσίασα τα καλύτερα και πιο δημιουργικά χρόνια της ζωής μου για την ομάδα. Δεν το μετάνιωσα. Κάποτε όμως έρχεται μία μέρα που λες: Αρκετά ως εδώ».

Η δήλωση αυτή έχει δημιουργήσει κλίμα ανησυχίας στον Παναθηναϊκό. Εκτός από τον προπονητή, οι υπεύθυνοι της ομάδας βλέπουν και τον πρόεδρο να «εγκαταλείπει» το σύλλογο. Βέβαια, πολλές φορές είχαν δημιουργηθεί σενάρια στην Παιανία που στο τέλος δεν επαληθεύτηκαν, όπως στις μεταγραφές. Πάντως, τώρα τα πράγματα είναι πιο σοβαρά καθώς εμπλέκονται δύο από τα στηρίγματα του σωματείου. Κανείς λοιπόν δεν μπορεί να μιλήσει με σιγουριά για τη στάση που θα κρατήσουν και οι δύο. Τι θα γίνει τελικά, θα φανεί τις επόμενες μέρες.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ