Πέμπτη 18 Μάη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 35
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΞΕΝΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
«Μπέμπης» ο Μπαρτέζ;

Ο Φαμπιέν Μπαρτέζ θα μετακομίσει στο «Ολντ Τράφορντ»; Ο Γάλλος τερματοφύλακας είναι ο ιδανικότερος αντικαταστάτης του Πίτερ Σμάιχελ κάτω από τα δοκάρια της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ο βρετανικός σύλλογος, σύμφωνα με ειδησεογραφικό πρακτορείο της χώρας, αναμένεται να εντάξει τον παίκτη της Μονακό στις τάξεις της πριν από το ΕΥΡΩ 2000. Η Μονακό από την πλευρά της, μάλλον θα έχει στις τάξεις της, μετά την αποχώρηση του Μπαρτέζ τον τερματοφύλακα της Μαρσέιγ, Στεφάν Πορατό. Οι συνομιλίες βρίσκονται σε εξέλιξη και η μεταγραφή του παίκτη θα κοστίσει γύρω στα δύο δισ. δραχμές.

  • Ο Τόνι Πόλστερ, ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα του συστριακού ποδοσφαίρου, μετά το παιχνίδι της Γκράτσερ, στην οποία αγωνίζεται, με τη Σάλτσμπουργκ για το κύπελλο, ανακοίνωσε ότι αποφάσισε να εγκαταλείψει τους αγωνιστικούς χώρους σε ηλικία 36 χρόνων. «Δεν ήθελα να πω τίποτα πριν από τον αγώνα, αλλά αυτό ήταν το τελευταίο μου παιχνίδι. Είναι η καλύτερη στιγμή για να αποσυρθώ».
  • Εκτός από τους «μπέμπηδες» σε μια σημαντική μεταγραφή προχώρησε και η Τότεναμ. Συγκεκριμένα, ο Ουκρανός Σερχίι Ρεμπρόφ, αφού ολοκλήρωσε τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, έκλεισε και τη συμφωνία με το σύλλογο του Λονδίνου. Ο παίκτης θα φοράει τη φανέλα της Τότεναμ, εκτός απροόπτου, για τα επόμενα πέντε χρόνια και η μετακίνηση θα κοστίσει περίπου 6,5 δισ. δραχμές.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ